Apaszka oryginalna moja była mocno różowa, a biała pochodzi z grupy łódzkiej Nie wiem, czy zauważyliście, że jest wyszyte logo "Ogrodowiska" Dzięki za tak szczegółowe starania, aby mieć nawet logo Niesamowici jesteście.
Witam po powrocie, dojechaliśmy na 18 z minutami i od razu pojechaliśmy posadzić byliny Mam takie miejsce - przechowalnik. Siłą rozpędu wszystko już rośnie w ziemi ale szybka jestem. Zaraz ogarnę się ze zdjęciami
Do fryzjera nie zdążyłem, paznokcie to nie mój temat, ale uśmiech juz mam na twarzy dzień Choć pewnie mieć go nie będę jak obudzi mnie budzik przed czwartą
Hop HOP ! Fryzury zrobione??? Paznokietki też? Jutro wielkie spotkanie, a listy już nie aktualizuję Liczę na liczne przybycie i nasze wspaniałe rozmowy o ogrodach i nie tylko Do zobaczenia!
A tak na marginesie sukienki to głupi wynalazek.. bo nie ma kieszeni by schować czarny frencz ogrodnika.. a ten mam zawsze.. z wyjątkiem może zimy. Nie ma opcji bym wyszła do ogrodu i czegoś nie poskubała. A wylatuję kilka razy dziennie.
Dziękuję kochani za wpisy, zajrzyjcie do mojego listu
Właśnie wróciłam z ogrodu przy rezydencji, byliśmy na herbatce i poradach co by tu jeszcze dosadzić? Miły czas z właścicielką ogrodu, a ogród bajkowy pomimo deszczu, który dopiero co spadł
Porobiłam zdjęcia i pewnie zamieszczę, zamienię ze starych na nowe.
Ja w kwestii kantu i wysokiej trawy, trzeba jechać jednym kołem kosiarki po rabacie/korze/ściółce, wtedy skosi się "broda". Jeśli jedzie po krańcu trawnika koło kosiarki przygniata trawnik i broda zostaje.
Tu masz zdjęcie całej kiści kwiatów, ucinasz cała kiść, bo dzwonków już nie będzie tylko takie patyczki. Ucinasz wszystko lekko poniżej tych patyczków.
Jak masz taki eegzeemplarz, pokaż zdjęcie, narysuję kreskę gdzie uciąć.