Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Spotkania » Spotkanie w Pęchcinie u Szmitów 11 lipca 2015

Spotkanie w Pęchcinie u Szmitów 11 lipca 2015

Gardenarium 21:54, 11 lip 2015

Witam po powrocie, dojechaliśmy na 18 z minutami i od razu pojechaliśmy posadzić byliny Mam takie miejsce - przechowalnik. Siłą rozpędu wszystko już rośnie w ziemi ale szybka jestem. Zaraz ogarnę się ze zdjęciami

Instagram Ogrodowiska
monteverde 22:00, 11 lip 2015

gierczusia napisał(a)
Bogdzia pewnie ze zmęczenia już pada, wiec pozwolę sobie wysnuć przypuszczenia ,źe to eMuś Cioci Gosi - Krzyś

no dzięki Elu
Sebek 22:07, 11 lip 2015

Ja również dziękuję wszystkim za przemiło spędzony dzień Ogrodowisko to niesamowita społeczność i każde spotkanie jeszcze bardziej utwierdza mnie w tym przekonaniu

Ogród Państwa Szmit to po prostu arcydzieło Rośliny przenikają się tworząc piękne mariaże kolorów, faktur i zapachów - a pomimo ogromnej powierzchni wszystko jest pieczołowicie pięlegnowane. Potwierdziła to zwłaszcza właścicielka, która przy nas obrywała nieodmianowe liście hakonechloa czy usuwała przekwitłe pędy

A także chciałem podziękować Kindzi z mężem i Łukaszem za świetną podróż Na końcu jeszcze zobaczyliśmy ogród Łukasza i stwierdzam, że tak wysokiego poziomu pielęgnacji i ogarnięcia terenu wokół chyba nigdy nie osiągnę
rozajerycha 22:21, 11 lip 2015

Miło widzieć tyle znajomych Buziaków,nieznajomych również.Spotkanie widać bardzo udane.
Pozdrawiam Wszystkich na czele z Danusią (jaka gustowna apaszka ...)
Martek
Madzenka 22:26, 11 lip 2015

Mam niedosyt zdjeć i podpisów osob, nie wszystkich rozpoznaję....
ana_art 22:27, 11 lip 2015

Bogdzia napisał(a)
Ja też w końcu dotarłam do domu. Zdjecia muszę wgrac ale tu juz wszystko pokazano , nie wiem czy bede miała inne.

Serdeczne dzieki za wyjatkowo miły dzień Dla Danusi z rodzinną ekipą, (Hanię tez w to wliczam), państwa Szmitów i wszystkich uczestników spotkania.
Dzień był cudowny zarówno pod wzgledem wrazeń jak i pogody. Ogród najpiękniejszy w Polsce, obsługa -tu braknie pochwał, rośliny zarówno w ogrodzie jak i te w sklepie jak na wystawie w Londynie , cudne po prostu.Bardzo chciałam ten ogród zobaczyc a teraz chce jeszcze bardziej poraz drugi.Ideał jak dla mnie.Buziaki dla wszystkich uczestników spotkania i dla niezawodnego kierowcy-Reni.
Bożenko w sierpniu też jest cudnie, gdy kwitną między innymi hortensje, werbena...
Gardenarium 22:28, 11 lip 2015

rozajerycha napisał(a)
Miło widzieć tyle znajomych Buziaków,nieznajomych również.Spotkanie widać bardzo udane.
Pozdrawiam Wszystkich na czele z Danusią (jaka gustowna apaszka ...)
Martek

Apaszka oryginalna moja była mocno różowa, a biała pochodzi z grupy łódzkiej Nie wiem, czy zauważyliście, że jest wyszyte logo "Ogrodowiska" Dzięki za tak szczegółowe starania, aby mieć nawet logo Niesamowici jesteście.

Instagram Ogrodowiska
Welka 22:28, 11 lip 2015

Ana, to samo mówiłam Danusi - chyba nawet ładniej jest w sierpniu niż było dziś.
Gardenarium 22:30, 11 lip 2015

Rozpoczęłam od układania bukietów zgłosiłam się na ochotnika, a nawet sama docięłam z ogrodu kilka kwiatów. Hania dzielnie obrywała liście, asysta obserwowała wyniki

Poszłam w kępy kolorów, a nie w "przenikanie"

Instagram Ogrodowiska
ana_art 22:30, 11 lip 2015

Inicjatorem apaszek była grupa Łódzka, tzn NIKITA, mam nadzieję, że ktoś je sfotografował w pełnej okazałości