Haniu, chwastami aż tak się nie zamartwiam, najtrudniej zwalczać mi szczawik i chwaśnice, ale gorzej z cięciem, to już mnie przerasta siłowo.
Delektuję się,póki lato trwa i dzieci chcą być. A jutro wybywam ja w gości na 2 dni.
Dziękuję i buziaki dla Ciebie
ogrodowych się nie tnie ogólnie bo kwitną na zeszłorocznych pędach chyba że masz odmianowe z serii np. you and me i to nie wszystkie z tego co pamiętam - te potrafią na jednorocznych. Jak nie wiesz co masz za odmianę - nie tniesz bo kwiatów nie będzie po prostu.
Miłego dnia wszystkim, ja dzis mam zamiar nadrobic zaległosci w ogrodzie bo wczoraj i dzis ma byc chłodniej wiec trzeba zrobic co dotąd czekało ale i tak wszystkiego nie zdążę.
Ptaszek (krawczyk się nazywa) świetny, film cudnie nakręcony.Twoja glina dla róz dobra ale i u mnie jakies kwitna a jedna to olbrzymka , żadne podpory jej nie wystarczają, a niech sobie rośnie , przynajmniej jednej u mnie dobrze.
Tak o te lilie chodziło , prześliczna gromadka.Róże też masz piękne i wylinka zaskrońca ciekawostka.Wycieczka też ciekawa mimo ze ogród zaniedbany , mamy porównanie jak sie u nas zmieniło.Dzieki za lilie, śliczne.
Witam Wdepnęłam tu w środku nocy i padłam z wrażenia. Dokładnie takie rzeczy mi chodzą po głowie jak Ty masz pozwól że się zainspiruję i coś odgapię. A jutro zrobię Ci moje fotki to będziesz wiedziała dlaczego
Dziękuję za miłe słowa Tak namieszałam, że bałam się co z tego wyjdzie...cegła ,biel ,granit w kostkach,figury betonowe ,starocia...Ja spełniam marzenia ... a jeszcze jak komuś się to podoba to się cieszę