Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Wieloszka"

Ogród z perspektywą na przyszłość 19:14, 21 kwi 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Cieszę się bardzo, bardzo, bardzo, że udało nam się choć na chwilkę spotkać W czerwcu mus powtórzyć!!! Trasę Poznań-Wrocław robisz w ekspresowym tempie Nieźle miałaś zapakowane auto, ale jakbym ja mojemu M. taką brykę bukszpanami zapakowała - rozwód gotowy Dobrze, że Twój jest bardziej wyrozumiały Zdążyłaś wszystkie posadzić???
Buziam! Miłego dnia!

Jestem za czerwcem Teraz ten odcinek jest jak bułka z masłem M nie jest na tym punkcie wrażliwy. Gorzej było jak spotkałam sie nowiutkim prosto z salonu z tirem

Posadziłam wszystkie, ale straszny bałagan jeszcze. Musimy pół tony kamyszków przeniesć z tej frontowej rabaty o nazwie niewypał. Martwi mnie tylko to, ze odkryłam w tym miejscu glinę
Ogród z perspektywą na przyszłość 09:02, 21 kwi 2013

Do góry
Cieszę się bardzo, bardzo, bardzo, że udało nam się choć na chwilkę spotkać W czerwcu mus powtórzyć!!! Trasę Poznań-Wrocław robisz w ekspresowym tempie Nieźle miałaś zapakowane auto, ale jakbym ja mojemu M. taką brykę bukszpanami zapakowała - rozwód gotowy Dobrze, że Twój jest bardziej wyrozumiały Zdążyłaś wszystkie posadzić???
Buziam! Miłego dnia!
Ogród Magdalenka 08:53, 21 kwi 2013

Do góry
Madziu, u mnie też tydzień temu wszystko wyglądało FATALNIE, trawnik nadal tak wygląda, ale już się wszystko zaczyna zielenić - nawet hakone i hortensje puszczają listki Za chwilę naprawdę będzie pięknie
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 08:49, 21 kwi 2013

Do góry
Dziękuję Wam dziewczynki za kawkę - jak zwykle za krótko, jak zwykle się nie nagadałyśmy
Macham do wszystkich po długiej nieobecności i obiecuję w tym tygodniu nadrobić zaległości na forum A tymczasem lecę do ogrodu, bo jeszcze nie wszystko pociachane, a słonko pięęęknie dziś świeci
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 10:18, 14 kwi 2013

Do góry
bociek napisał(a)
Madzenie, ja podobnie jak Finka lawendy nie oszczedzam, tne bardzo mocno Ale ja mam piec krzaczkow na krzyz. Musze im sypnac dolomitu, skoro dobrze im robi.

Frosted curls przyczesz grabkami, albo pazurkami

I se kupie takiego Bosza, bo mi z Irenka checi narobilyscie.

To mój przyjaciel ogrodowy od lat polecam. Są takie same sprzęty wielu firm, ja dzieki niezawodności już się na stałe związałam z Boschem, ale Wieloszka ma Gardenę od kilku lat i też niezawodna.
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 21:13, 13 kwi 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Nieszka ja mam starutkiego Boscha. - ma chyba z 7 lat. Wysłuzony, ładowarkę zgubiłam (zamawiałam zimą na allegro) i jest niezawodny. Niemi ma taki sam tylko nowszy, Wieloszka Gardenę.
Polecam do takich pracochłonnych prac, gdzie sekatorem mozna się nabawić przykurczu i pecherzy

To coś w tym stylu?
http://www.bosch-garden.com/pl/pl/narz%C4%99dziaogrodowe/elektronarz%C4%99dzia-ogrodowe/isio-set-3165140513838-199947.jsp
Bo nie mogłam zlokalizować jak się ten sprzęt nazywa
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 20:59, 13 kwi 2013

Do góry
nieszka napisał(a)
Ja też się dziś zawzięłam na cięcie lawendy i wszystkich zaschniętych bylin. Kręgosłup nie zniósł tego najlepiej, odzwyczajony od pracy.
Powiedz co Ty masz za sprzęt do cięcia? I jak się sprawuje?

Nieszka ja mam starutkiego Boscha. - ma chyba z 7 lat. Wysłuzony, ładowarkę zgubiłam (zamawiałam zimą na allegro) i jest niezawodny. Niemi ma taki sam tylko nowszy, Wieloszka Gardenę.
Polecam do takich pracochłonnych prac, gdzie sekatorem mozna się nabawić przykurczu i pecherzy
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 22:15, 12 kwi 2013

Do góry
I gdzie ona? przecież ma wiosnę!
pozdrawiam Wieloszka!
Ogród Magdalenka 13:38, 29 mar 2013

Do góry
Evchen napisał(a)
Śliczne wianuszki Madziu, bardzo delikatne, skromniutkie, ale właśnie tej skromności zawdzięczają swój urok Bardzo mi się podobają

Dziękuję Kochana

justi napisał(a)

Madzia wianek z hiacyntami już mi znany, znalazłam go na stylowi bo tam podpatruje dekoracje, albo na pinterset. Zajrzyj do mnie podałam jeszcze dwa linki.

Ok , wpadnę do Ciebie ... zawsze jestem chętna na linki ...

Wieloszka napisał(a)
Oj czytam, że luźny tydzień zmienił się nie do poznania... Trzymam więc kciuki, żeby się jak najszybciej skończył! W piatek zajrzę podglądnąć dekoracje, bo u mnie ni zapału, ni czasu na to.
Buziam i ściskam mocno

Udało się , mamy piątek, przeżyłam . Zaraz wkleję wianek Świeci słoneczko, to mam nadzieje , że u Ciebie też lepszy nastrój

Buziam i ściskam

Bogdziu, Elfiku, Bożenko witaj po raz pierwszy u mnie , Moniś, Weroniko dziękuję Wam za życzenia ...słoneczko Wam przesyłam

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 06:44, 29 mar 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Naprawdę???????? Gdzie??????????

Idzie, idzie wczoraj widziałam klucze kaczek dzisiaj co prawda znowu śniegiem sypnęło ale to takie ostatnie wymiatanie śniegu z góry Po Świętach będzie wiosna !

Pozdrawiam
Pyszny sernik kremowy. 11:18, 28 mar 2013

Do góry
Podłączam się do pytania o kremówkę!!! Adka, Domi - ratujcie!!! Wydrukowałam przepis, będę piekła w sobotę
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 08:02, 28 mar 2013

Do góry
Aniu (an tre) serdecznie dziękuję za życzenia Jaki - niestety- prawdziwy wierszyk napisałaś o tegorocznych świętach...
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 07:56, 28 mar 2013

Do góry
Magda70 napisał(a)

A wiosna idzie...

Naprawdę???????? Gdzie??????????
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 07:55, 28 mar 2013

Do góry
ana_art napisał(a)

Aga bo z zakupami już tak jest, jak szukasz czegoś to zazwyczaj znajdujesz coś innego Ja niestety tak mam...

I ja niestety też...
Ogród niby nowoczesny ale... 20:51, 27 mar 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Łoooo matko!!! Ale nam widoczki zapodałaś! Z zazdrości aż zżółkłam cała (tak w świątecznym kolorze) Tam jest pięknie nawet o tej porze roku... Pochwal się jutro zakupami

żółtości też są

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 20:43, 27 mar 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Moje celowe poszukiwania lampionów zawsze były bezowocne... Najlepiej wychodzą zakupy przez przypadek U nas prognozy bardziej optymistyczne - AŻ +6 stopni! Szkoda, że w nocy -5 Nawet bukszpanów boję się wystawić, a co dopiero bratki.
Pozdrówka Sebek!

Aga bo z zakupami już tak jest, jak szukasz czegoś to zazwyczaj znajdujesz coś innego Ja niestety tak mam...
Ogród niby nowoczesny ale... 20:36, 27 mar 2013

Do góry
Łoooo matko!!! Ale nam widoczki zapodałaś! Z zazdrości aż zżółkłam cała (tak w świątecznym kolorze) Tam jest pięknie nawet o tej porze roku... Pochwal się jutro zakupami
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 20:28, 27 mar 2013

Do góry
Moje celowe poszukiwania lampionów zawsze były bezowocne... Najlepiej wychodzą zakupy przez przypadek U nas prognozy bardziej optymistyczne - AŻ +6 stopni! Szkoda, że w nocy -5 Nawet bukszpanów boję się wystawić, a co dopiero bratki.
Pozdrówka Sebek!
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 20:16, 27 mar 2013

Do góry
Te duże stożkowe M. kupił w TKM w listopadzie chyba, a ten mniejszy też tam, tydzień temu. Jest trochę gorzej wykonany (stal jest dużo cieńsza). Bedzie stał przed domem, na froncie. Tylko niech się wreszcie cieplej zrobi... wrrrrr...
Pszczelarnia 13:23, 27 mar 2013

Do góry
Przepis jak ze staropolskiej kuchni Mmmm, musi być pycha!
Uwaga 1 mnie rozbawiła, a uwaga 2 jednak trudna dla mnie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies