Sebek, ja nawet już na plusiki nie patrzę.. chyba od grudnia..
Teraz czytam że jest konkurs o żurawkach.. .. jutro pomyśle, może coś wykoncypuję, a przynajmniej stworzę tło dla zwycięzców
Dla zainteresowanych .. konkurs
Dzieki Sebek, ze do mnie wpadles. Poczytalam juz o tych zywoplotach. Te lisciaste niezbyt mi sie podobaja. Jesli juz to cis, ale wolno rosnie i drogi. Sklonie sie chyba ku iglakom, szefowa tez mi tak radzi rozwazam tuje aureospicata.tylko patrzac na moj ogrodek jaki plan sadzenia mi radzisz? Po calym obwodzie ogrodka czy na dwoch bokach?
O zakladaniu dopiero czytam. Narazie nawet nie mam zadnego ogolnego zarysu, ksztaltu rabat
Witaj
Tak widziałam ten ogród, nawet był dla nas inspiracją w temacie bukszpanów i cisów (nawet mi odpowiadałeś na ten temat ). Tamta działka ma jednak duże drzewa, która sa fajnym tłem i super bazą do tworzenia klimatu. U nas takich drzew nie ma . Mysimy zrobić coś posredniego, chyba...
Czeka mnie dużo czytania
Sebuś .. A jaki jest status bezdomnych w UK ??.... Bo gorzej jak mnie zamkną za spanie na ulicy..upsss...na ekspozycji. .... Bo te mebelki bardzo zachęcająco wyglądają .... A kołderkę też mają do wylizingowania ??
Nie wyobrażam sobie innych balustrad u Ciebie jak chromowanych albo ze szkła
O 6-paki z Obi bić się nie będę - wtedy były beznadziejne, mi w Krakowie rzadko udaje się coś fajnego kupić, nie lubię tego miasta - dlatego moim marzeniem (które właściwie jest planem ) jest trafić do Katowic od października - a wtedy to muszę Cię odwiedzić - no jak nie jak tak
PS A jakbyś przeniosła się do naszych ogrodów? Nie musiałbym tak daleko do Ciebie biegać
Dzięki. Zastanawiam się cały czas która morrowii jest najmniej żółta, pasująca do tulipanów "Angelique". Ta jest fajna i zdrowo wygląda, ale i zima była dla niej bardzo łaskawa.
Masz mikro ogródek, ale wątek za to już w skali makro - gratuluję tysiączka Noclegiem się nie przejmuj, na CHFS zawsze są wystawiane meble ogrodowe, więc może Ci je na noc udostępnią