Masz mikro ogródek, ale wątek za to już w skali makro - gratuluję tysiączka Noclegiem się nie przejmuj, na CHFS zawsze są wystawiane meble ogrodowe, więc może Ci je na noc udostępnią
A ja przez sekundę łapię ...gdzie Gierczyńska ma taki taras ????...i nie mogę załapać .
już się prawie obraziłam że nas na niego nie zaprosiła ....dobrze że się cofłam do dyskusji o noclegu
Krokusy w trawie tez mi prawie nigdy nie kwitły ...nie wiem czy nasze znawożone nie za gęste dla krokusików ....a jeszcze ci powiem że one kwaśną ziemię lubią a jak nawozisz trawnik azotem ...to się robi bardziej zasadowy ...to też może być przyczyna
Aguś Sz Sz,Kasiu od marzeń, Bogusiu, Elżbietko od małego Głoda , Juzinko, Agusiu z jurajskiego,, Edziu i Mała Mi , Bogdziu ,Margarete,Madziu i Ewko z cyferkami, Kindziu i Sebastianie
Bardzo , bardzo Wam dziękuje za życzonka i serdeczności ... Dziękuję ,że zaglądacie .. I za to ,że jesteście .... Buziaki dla Was
A noooo .. Kcialabym mieć taki taras .. Ojj kciała ... Ale może kiedyś.....jak juz setny raz przerobię swój ogródeczek.......
Zmartwiłaś mnie tymi " rewelacjami " o krokuskach.. .. A tak się na nie cieszyłam , bo u mnie raczej mało kwiatów...pare tam główek wyłazi ale to nic w porównaniu z tymi 80 zakopanymi cebulkami
Sebuś .. A jaki jest status bezdomnych w UK ??.... Bo gorzej jak mnie zamkną za spanie na ulicy..upsss...na ekspozycji. .... Bo te mebelki bardzo zachęcająco wyglądają .... A kołderkę też mają do wylizingowania ??