Mala_Mi
22:21, 06 mar 2014

Dziękuję mojemu rzecznikowi Kindzi... kładę na piasku... bo jakby co łatwiej przestawić
Wada, że jednak trochę z czasem sie zapadają, le wystarczy podsypać piasek i jest ok. Tu o tym pisałam.. instrukcja
Zawitka - pobieżnie czytasz ale ze zrozumieniem
Kondzio - ja w ogrodzie tylko z grubsza wycięłam to co najpilniejsze i resztę odkładam na cieplejsze dni.. dla mnie za zimno
Tydzień cięłam. i wystarczy.. nawet milina pociętego nie wysprzątałam z trawnika. leży sobie .. posprzątam jak sie zrobi pogoda, bo od 3 dni mży i temperatury maks +4. Czyli wilgotno, zimno... bez sensu sie szarpać w taki czas.
Staram sie być na bieżąco na ulubionych, ale chyba sie muszę poddać .. wątków jest już bardzo dużo.. mówię o moich ulubionych.. bo na wszystkich to nikt nie jest już na bieżąco.. nie ma takiej opcji

Zawitka - pobieżnie czytasz ale ze zrozumieniem

Kondzio - ja w ogrodzie tylko z grubsza wycięłam to co najpilniejsze i resztę odkładam na cieplejsze dni.. dla mnie za zimno

Staram sie być na bieżąco na ulubionych, ale chyba sie muszę poddać .. wątków jest już bardzo dużo.. mówię o moich ulubionych.. bo na wszystkich to nikt nie jest już na bieżąco.. nie ma takiej opcji