A teraz ogłoszenia parafialne Pytanie zasadnicze, mam piękna kępę ostróżek przy oczku po lewej moge ja zostawić, pasuje? Czy jakieś drzewo pasuje do tego? Idę jeszcze Danusię podpytać. Reszta danych, żadnych chwastów, marchewek dzikich nie chcę, rabata ta jest pierwsza przy oknie i oczku, nie moze zasłaniać reszty ogrody. Zwiru własciwie nie chcę. Wiem, jestem podła i nie mam duszy ogrodnika, ale dłubanie miedzy kamykami przerasta moje siły i paznokcie
Mój jaśminowiec (nie jaśmin, jaśmin to całkiem inna roślina - na ulicy słabiutko pachnie, więc moja rada jest taka, kupujemy jasminowce w fazie kwitnienia, wtedy wiemy na pewno... Ja mam teraz 6 jaśminowców zabójczo wprost pachnących
Ja też już mam pomarańcz w ogrodzie, w drugiej części
Granatowe kolory na teraz to moje ukochane irysy..syberyjskie, bardzo ciemne
Uśmiecham się jak głupia do komputera, kaloszki zobaczyłam urodziwe, fajne zdjęcie, z klimatem
Danusiu, rączki i nóżki całuje Czasem myślę, że mam w duszy za dużo smutku i dlatego wybieram smutne kolory… Kupiłam wiosną trochę pomarańczowych róż, trytomy będą i lecę szukać granatowych kolorów do ogródka Dziękuję Ci bardzo!!!
U mnie też jest jaśmin, ale jakoś nie pachnie
Ewciu, ślicznie, ale brakuje pazura sino i smutno jest, żeby nie żółty to byłoby całkiem kiepsko. Nie wiem co doradzić, gdybym była częściej w ogrodzie... albo w realu - to zwykle mam na 100% dobre podpowiedzi i rady... Intuicja mi mówi, że może biel i pomarańcz oraz mocny niebieski, prawie granatowy, ale dużo tego musi być - za dużo sinych kostrzew, one strasznie smutasy są.