Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miejsko & sielsko

Miejsko & sielsko

jazzy 15:02, 12 cze 2015

Ogród Twój piękny jak zawsze Cięłaś już sosnę Ś?

ewakatowice napisał(a)

A cio to?

A propos czerwieni, to nabyłam se jeżówki Hot Papaya A co?
Karabela 15:39, 12 cze 2015

Ewunia ale bujnie i pieknie rośnie. ... warto czekać na fotki akurat dobry czas żeby lezec, podziwiac i nie myśleć , na wszystko jest czas i pora. Pomysł sam przyjdzie i na pewno będzie bombastyczny. Buziolki
Iwk4 15:58, 12 cze 2015

Ewuniu, pięknie u Ciebie. Nic więcej nie napiszę, bo brak mi słów.
ewakatowice 18:51, 12 cze 2015

Kasiu, na coś się muszę zdecydować
Siakowa, nie tym razem
Ścianę wodną bardzo chętnie zrobię ale jedynie jak będę miała sprawdzonego wykonawcę.
Nie mam głowy szukać ani stać i drżeć czy ów „fachowiec” czasem nie robi tego pierwszy raz
Oszczędzam sobie kłopotów, nerwów..

Magda
, ja też, warkocze im zrobię
Gosia, widzę, że w kondycji jezorek
Chyba będę musiała poprosić Danusię bo taka bezradna jestem

Olili, chyba mnie przeceniasz skoro sądzisz, że ja będę umiała czerwień utrzymać w ryzach.
Mnie to ostatnio wszystko się podoba od minimalizmu poprzez barokowy styl w ogrodzie a skończywszy na preriowych ogrodach hi hi hi

Jak na karuzeli

A co chcę we własnym ogródku OT dylemat

Kociak jest uroczy, szczególnie miedzy piątą a szóstą rano dzięki czemu mam dłuższą dobe
Fajnie

Dziś mija tydzień od piątego wlewu…

Polinko, aż mnie zaintrygowałaś pomysłem na kancikowanie.

Ewelinko, no popatrz niby taka bystra a 3 drzew nie wypatrzyła a siedmiu listków się doliczyła
Z tym wiadrem pijesz, że niby nie schowane?
Wodę do niego nalewam aby odstała do podlewania moich ulubieńców

Jazzy, och jak ja lubię ciąć oczywiście, że już prześwietliłam ją troszkę a i „świeczki” przycięłam pracuję nad nią, będzie cudowna, zobaczysz
Trawa o którą pytasz to turzyca aurea

http://ogrodeus.pl/turzyca-sztywna-aurea

Karabelcia a może Ty masz jakiś pomysł, śmiało ;
Buziaczki w bandziorek

Iw onko
, a dziękuje, bardzo miło
Kuba 19:11, 12 cze 2015

ewakatowice napisał(a)
takie tam...

i Ty to nazywasz takie tam? kobieto Twój ogród zachwyca, ma w sobie wszystko co uwielbiam w ogrodzie- i ład i harmonię, gdzie trzeba busz i soczystą zieleń; nie wierzę w żadne zeny ale jestem pewna że u Ciebie w ogrodzie można wpaść w błogostan
nicol21 19:35, 12 cze 2015

Kochana tak dla odmiany sie nie nabijam. Drzew zaiste nie obczailam, ale na usprawiedluwienie powiem ze w wyrobni akuratnie bylam. Ale zauwazylam ze chyba po raz pierwszy pokazalas donice z kostrzewami en face wczesniej nie skomentowalam, ale teraz sie o to prosisz
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Gardenarium 20:10, 12 cze 2015

Ewciu, ślicznie, ale brakuje pazura sino i smutno jest, żeby nie żółty to byłoby całkiem kiepsko.

Nie wiem co doradzić, gdybym była częściej w ogrodzie... albo w realu - to zwykle mam na 100% dobre podpowiedzi i rady... Intuicja mi mówi, że może biel i pomarańcz oraz mocny niebieski, prawie granatowy, ale dużo tego musi być - za dużo sinych kostrzew, one strasznie smutasy są.

Instagram Ogrodowiska
ewakatowice 20:15, 12 cze 2015

Gardenarium napisał(a)
Ewciu, ślicznie, ale brakuje pazura sino i smutno jest, żeby nie żółty to byłoby całkiem kiepsko.

Nie wiem co doradzić, gdybym była częściej w ogrodzie... albo w realu - to zwykle mam na 100% dobre podpowiedzi i rady... Intuicja mi mówi, że może biel i pomarańcz oraz mocny niebieski, prawie granatowy, ale dużo tego musi być - za dużo sinych kostrzew, one strasznie smutasy są.

Danusiu, rączki i nóżki całuje
Czasem myślę, że mam w duszy za dużo smutku i dlatego wybieram smutne kolory…

Kupiłam wiosną trochę pomarańczowych róż, trytomy będą i lecę szukać granatowych kolorów do ogródka

Dziękuję Ci bardzo!!!

Karabela 20:18, 12 cze 2015

ewakatowice napisał(a)

Danusiu, rączki i nóżki całuje
Czasem myślę, że mam w duszy za dużo smutku i dlatego wybieram smutne kolory…

Kupiłam wiosną trochę pomarańczowych róż, trytomy będą i lecę szukać granatowych kolorów do ogródka

Dziękuję Ci bardzo!!!

Pięknie będzie ale mi Twój ogród taki stonowany też bardzo mi się podoba. ... i do tego granitu pasuje....
Ensata 20:28, 12 cze 2015

Ewa na klapsa zasługujesz, Ty chodzące słoneczko, emanujące spokojem i radością. Teraz masz ciężki czas, ale on minie...Będzie dobrze, dlatego podrasuj sobie energetycznie ogród jak mówi Danusia, a nie w Burtonowskie klimaty idziesz