wsadz w sierpniu do ziemi kilka patyczków ...napewno bedziesz miała kolejke do rozdawnictwa maluszków ....ja tez taka chce))) nie mam gdzie wsadzić ...ale upcham gdzieś napewno)
Dla Figi. Mam nadzieje, ze na dobre wybilas sobie te drzewa Platany sa ladne, ale...zobacz jak pozno startuja, jeszcze lyse sa. Duze rosna, ale ich galezie sa tak mocno porozstawiane, potrzebuja duzo miejsca...Nie zaslonia Cie od sasiadow.
Goniu, istnieje i jest naprawde ladne Drzewo jest takie w sobie zgrabne, ma ladny pokroj, zabkowane liscie, kore i ogolny zapach.
Tak wygladaja jego ,,chusteczki,, W dotyku sa takie aksamitne, bardzo przyjemne.
Sa dosc spore, ladnie pachnia, delikatnie. Pozbieralam sobie kilka, wsadzilam pomiedzy kartki ksiazek...Lubie te stare sposoby, na zatrzymanie lata...tez tak robicie swoje suche bukiety?
Świetne masz Moniko te obwódki z tawuł. Ja przymierzam się do ich sadzenia. I super te cebulowe schowane z tyłu- zgapię ... może nawet polubię tulipany
Mój ogród rośnie i dojrzewa.
Nie wszystko jest idealnie, ale bardzo cieszy ...
Ciągle coś zmieniam, porządkuję, dokładam, wracam do pierwotnej wersji, za każdym razem mówię, że to już ostatni raz ....