Bożenko, bardzo dziękuję za to, że kolejny raz mogłam podziwiać Twój cudowny ogród. Piękne foty zostawili poprzednicy, pozwolisz, że zostawię jednak u Ciebie specjalną, adresowaną do wszystkich Ogrodników o wielkim sercu, Ty i Hania jesteście tego przykładem dla mnie
Fajnie ci wszystko kwitnie, zakup udany to cieszy bardzo a tutaj na tym zdjęciu przed powojnikiem to co ci rośnie, czy to jest jarząbek czy cosik innego, bo nie pamiętam
Róże dadzą popis, rozkręcają się, będzie bajka pozdrówka
Madzia wiem ,że anabelki potwoy rośną ale chyba właśnie o taki efekt mi chodzi Chcę ,żeby one wwylewały się na ścieżkę. Na ścieżce planuję kulki i trawki do kompletu. Poza tym nie mam na nie pomysłu Rosna już u mnie 4 rok i bidy co rok w innym miejscu. Może tu w końcu będzie ok Zastosowałam ekobordy już po jednej stronie jn i to samo planuje po drugiej ( tam gdzie teraz wyznaczyłam ścieżkę drewnem )
Kora odpada bo jesienią jest tu sajgon ( liście , żołędzie itp) z kawałka ścieżki poodkurzam ale a kory to już nie bardzo .
pierwsza róża, podobnie jak w ubiegłym roku angielka nn
piwonia dla Bogdzi, kolor jeszcze ciemniejszy jak na drugim zdjęciu , poczekamy, aż się rozwinie
i następne