Ja właśnie preferuję taki styl, czyli skladamy w swoim wątku globalnie życzenia a takie same zbiorczo w wątku. Jeśli chemy złożyć osobiste życzenia to możemy , ale chodzi o to aby nie robić "kopiuj" "wklej" w każdym zaznaczonym watku
Pod wplywem Twojej ubiegłorocznej lodowo-złotej choinki miałam wymieniac swoją.... I cóż mam pozostać przy ognistej? Skoro u Ciebie czerwien zawitała na choince to chyba przy mojej pozostane....
Ślicznie skomponowalaś czerwien z zimnymi barwami
Ciociu mam nadzieję, że spokojnie pracujesz i świętujesz, że wiatr nie pokrzyźował świątecznych planów....
Buziaki zasyłam i życzę cudownych świąt, w rodzinnej cudownej atmosferze jaką zawsze wokół siebie tworzysz
Prezentów jak zwykle dużo, roznego kalibru i wszystkie cieszą
Cytrynóweczkę świeźą do Białki zrobię, bez obaw Marzy mi sie deko śniegu w gorach bo bym chciała w ten weekend poszusować.... Oby halny nie zwiał śniegu z gór....
Gdy babcie dolożyly swoje prezenty to nie można sie bylo dostać do stolu
Ale najwazniejszy prezent od M - hunterki Musimy po nowym roku urządzić wypad na giełdę, cala Grupa Wroclawska w hunterkach. Ja i Madzia wreszcie też mamy
Piękna wiosna u Ciebie Aniu. U nas również słonecznie i cieplo. Ogrod w ogóle nie przygotowany do mrozow, bo przecież u mnie maksymalnie -5 było... Nie mam kopczyków, nie mam stroiszów. Myślę jak przeciwdzialać wychodzącym z ziemi krokusom? Nasypać na nie korę?