Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Ukojenie 14:47, 24 kwi 2018

Do góry
Sa siewki maczku kalifornijskiego

Anulajda w raju 14:13, 24 kwi 2018

Do góry
Kasiolaaa napisał(a)
Kasia cs ja tez wlasnie pelne kwiaty lubie i nie tylko o tulipany chodzi

Jak pełne Kasiu to dla Ciebie też
La Belle E...
Akwarela w ogrodzie:) 14:08, 24 kwi 2018

Do góry
BKosimkArt napisał(a)
A dużo światła daje??

Zrobiłam dla ciebie zdjęcie najlepiej jak potrafiłam, nie widać może zbyt wiele ale zawsze to coś. Lampa świeci naprawdę porządnie, pięknie rozświetla rabatę pod starym modrzewiem. Można teraz spacerować nocą

Anulajda w raju 14:08, 24 kwi 2018

Do góry
Kasia_CS napisał(a)
No to do Bowl of beauty do zapamiętania dołącza Aveyron - piękne - chyba najbardziej lubie pełnie kwiaty jednak i to i nie tylko w tulipanach

Kasiu piękne są pełne tulipany
tu zaczynający La Belle Epoque

Rozpoznawanie traw 14:04, 24 kwi 2018

Do góry
Dzień Dobry wszystkim!

Proszę o pomoc w ustaleniu tożsamości poniższej trawy. Nie wiem gdzie miałam głowę, nie spisując nazwy odmiany z pojemnika, w którym została kupiona...Ale do rzeczy. Na zdjęciu grupowym to pierwsza sztuka od lewej. Będę wdzięczna za trop!

Wymienię rośliny 14:03, 24 kwi 2018

Do góry
zdjęcie rozchodnika w sezonie
Anulajda w raju 14:03, 24 kwi 2018

Do góry
Kasiolaaa napisał(a)
Ten aveyron faktyccznie jest ciekawy mega sliczne tulipany

Śliczny jest Kasiu to mój kolejny ulubieniec

Blaski i cienie nowego życia 14:02, 24 kwi 2018

Do góry
W zeszłym roku z nasion miałam przetaczniki. Z jednej sadzonki różowej albo białej taki okaz w tym roku

A to tiarelka od Sylwi

Anulajda w raju 13:59, 24 kwi 2018

Do góry
Kawa napisał(a)
Piękne tulipany wiedziałam że jak tu wejdę to ich łany zastanę
cudnie Anuś

Już nie takie łany Kamciu jak kiedyś ale coś nie coś zostało mi z poprzednich lat a teraz to i już miejsca coraz mniej jest na te ilości ale tulipany dalej mnie cieszą to bedę je sadzić już grupkami

Macham tulipanowo Carnaval de Nice
Kosimkowo - Ogród po totalnej rekonstrukcji 13:58, 24 kwi 2018

Do góry
BKosimkArt napisał(a)

Prześliczne. Taka mnogość zdjęć się u Ciebie pojawiła, że normalnie zszokowana jestem. Miłą przerwę w pracy sobie zrobiłam na nadrobienie zaległości u Ciebie.
Ogród Ani :) 13:54, 24 kwi 2018

Do góry
anbu napisał(a)
Do znawców róż Czy moja Laguna jest ok? Mam wrażenie, że trochę ją przymroziło w marcu i teraz wypuszcza nowe pędy z tych słabszych gałązek :/ Nie wiem czy to jest ok

Najważniejsze, że puszcza nie ważne z jakich gałązek. W sezonie to jeszcze się pozmienia nie raz.
Blaski i cienie nowego życia 13:50, 24 kwi 2018

Do góry
eee_taam napisał(a)

ja juz nie wierzę w magiczne pastylki ...nawet jestem anty .....one tylko ogłupiaja mózg i rozwalaja żołądek i watrobę .....mój fiozoterapeuta-kęgaż zalecił mi ćwiczenia dostałam cała litanię ( wiekszośc to ćwiczenia własnie z tej jogi co ci podesłałam linki ...ale i chodakowska w skalpelu tez ma ich kilka ) i tak zaczełam cwiczyc ...nie żałuję ...choc na poczatku z oporem ...ale poszło...wystarczy chcieć

wierze w ćwiczenia ..od 3 lata fikam głownie z Chodą i zapomniałam co to bóle pleców rwy kulszowe a i doktory maja ode mnie spokój bo nie chodze i nie narzekam ..nie stekam nie jęcze ...poleam ruszyc dupę )) nawet po 70 nikomu nie zaszkodzi )) mama jak tu u mnie była tez robiła ćwiczenia na kregosłup ...i nawet masazysta do którego chodzi potwierdził jej to samo po 70 ćwiczenia na kręgosłup konieczne i powtarza że jesli sama nie chce robic ćwiczeń w domu to niech chodzi na fizjoterapie i płaci ...za swoje lenistwo

zachecam was dziewczynki do poświecenia czasu dla swojego zdrowia ...kazda ogrodniczka to robotna babeczka i dziwie sie ze nie che sie co poniektórym ruszc nogami i rekami dla zdrowotości przez 15-20 min co drugi czy trzeci dzień ...albo z samego rana abo przed spaniem....u mnie to juz weszło w nawyk jak mycie zębów czy prysznic

no to sie wywnętrzniłam))) ...a każdy zrobi co uważa ...ma czas i kaskę na doktorów i magiczne pastylki niech wydaje i gania po medykach

Dziś rano poćwiczyłam kilka minut. Bo tak się zaczyna wiadomo że cwiczenia są pomocne dla organizmu, ciężko natomiast przychodzi chęć i zdyscyplinowanie. Wiele razy w życiu ćwiczyłam po takich akcjach i było ok. Następna rehabilitacja dopiero po weekendzie majowym, muszę czekać.

Forsować sie nie będę ale już do sadzenia czekają własne sadzonki, szkoda byłoby ich. Na szczescie mogą jeszcze poczekać.

Blaski i cienie nowego życia 13:43, 24 kwi 2018

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Klonik ślicznosci ale niedobrze ze masz problemy, dbaj o siebie i trochę odpuśc z ogrodem , zdrowie ważniejsze.

Dbam Bogdziu

Garnet dostał przestrzeni powinien to wykorzystać. A wokół niego są hosty, pokażę jak wyjdą.

Działka prawie w Borach Tucholskich 13:41, 24 kwi 2018

Do góry

Blaski i cienie nowego życia 13:35, 24 kwi 2018

Do góry
Kindzia napisał(a)
Ula...kręgosłup, paskudnie. Musisz przeczekać, niestety. Mnie dopiero ortopeda dał odpowiednie leki, ale za nim trfiłam akurat do tego...kupę lat się męczyłam. Mnie ruch w ogrodzie pomaga, zimą gorzej...
Zdrówka życzę!
Żółtka magnoliowego mamy chyba tego samego

Sam kręgosłup mam ok. Narazie się oszczędzam.

Twoja magnolia jakaś ładniejsza. Ale z mojej się w tym roku też cieszę.

Zrobiłam fotki Red Baronów dla Cię. Ciekawe jakie będą u mnie. I zrozumiałam że moje 3 marne sadzonki muszą zmienić stanowisko zeby rosły.

Ogrod stewardessy 13:26, 24 kwi 2018

Do góry
Moj ulubiony klonik:

...i jego sasiad: nowy nabytek. Mial byc z tej samej odmiany

W krainie deszczowcow zakwitly rododendrony. U mnie najpierw otwieraja sie te biale, a dopiero potem rozowe, filetowe i czerwone.
Ogród z rzeźbą 13:26, 24 kwi 2018

Do góry
Zana napisał(a)

Jesienią posadziłam wśród nich tulipany i nawet ładna kompozycja mi wyszła:

bosze..ty znowu rozwalasz system..................
Pan Maluśkiewicz 13:23, 24 kwi 2018

Do góry
Mixtoorka napisał(a)
Witold , na pniu na samym dole wypuszcza takie czerwone przyrosty...

pączki liści - stoją, zdjęcie słabe.

O, a zrob zdjecie z boku bardziej, bo moze to podkladka tak urosla i zabila tego przyszczepionego klona.
Symetryczno-liryczny z widokiem na Ślężę 13:21, 24 kwi 2018

Do góry
Rodki i azalie zaczely popis:

I poranny widoczek cieszy oko:

Symetryczno-liryczny z widokiem na Ślężę 13:16, 24 kwi 2018

Do góry
A kto tu będzie pierwszy w tym sezonie?

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies