Zrobiłam dla ciebie zdjęcie najlepiej jak potrafiłam, nie widać może zbyt wiele ale zawsze to coś. Lampa świeci naprawdę porządnie, pięknie rozświetla rabatę pod starym modrzewiem. Można teraz spacerować nocą
Proszę o pomoc w ustaleniu tożsamości poniższej trawy. Nie wiem gdzie miałam głowę, nie spisując nazwy odmiany z pojemnika, w którym została kupiona...Ale do rzeczy. Na zdjęciu grupowym to pierwsza sztuka od lewej. Będę wdzięczna za trop!
Już nie takie łany Kamciu jak kiedyś ale coś nie coś zostało mi z poprzednich lat a teraz to i już miejsca coraz mniej jest na te ilości ale tulipany dalej mnie cieszą to bedę je sadzić już grupkami
Prześliczne. Taka mnogość zdjęć się u Ciebie pojawiła, że normalnie zszokowana jestem. Miłą przerwę w pracy sobie zrobiłam na nadrobienie zaległości u Ciebie.
Dziś rano poćwiczyłam kilka minut. Bo tak się zaczyna wiadomo że cwiczenia są pomocne dla organizmu, ciężko natomiast przychodzi chęć i zdyscyplinowanie. Wiele razy w życiu ćwiczyłam po takich akcjach i było ok. Następna rehabilitacja dopiero po weekendzie majowym, muszę czekać.
Forsować sie nie będę ale już do sadzenia czekają własne sadzonki, szkoda byłoby ich. Na szczescie mogą jeszcze poczekać.