Obżeża to prosta sprawa, korytujemy na szerokość cegły , podsypujemy mieszanką cementu i pisaku i układamy cegły. Nic się nie dzieje przy najeżdżaniu kosiarką. Mróz tez im nic nie zrobił. W poprzednim ogrodzie cegły miałam wszędzie prze 10 lat i nic się z nimi nie działo. Teraz mam z innej cegielni i na kilkanaście tysięcy sztuk zlasowało się 20 sztuk to chyba nie jest najgorszy wynik zważywszy ze kupiłam je po 20 groszy
No, i po piwoniach oraz owocach świdosliwy i innych tam takich. Dzisiaj nie dość , że leje do ob...nia przez cały dzień, to taki grad spadł na mój ogród. Wszystko leży na ziemi,liście posiekane, stłamszone. Masakra.
A planowałam wreszcie popielić pierwsza wolnba sobota od dwóch miesięcy ;(
Aguś dziękujemy!
Mam nadzieję, że wreszcie wypoczniemy. To taki prezent od M na 20 rocznicę ślubu
Pojedziesz, trzeba marzyć i wierzyć...i kto to mówi
Bardzo dziękuję!
Ciesza takie widoki, dumna jestem, ze moj ogrod jest przyjazny pszczolom...
[img
size=640x480]https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/164/1646877/original.JPG[/img]
Przetacznikowy busz
Testuję liatry Ciekawam ich
W końcu zakupiłam Molinie
Dziś posadziłam 13 takich wypierkowatych szałwii Rozumiem, że na efekt w tym roku nie ma co liczyć
Agniesiu uwielbiam tam spędzać czas, to moje miejsce na ziemi. Żeby jeszcze móc tam zostać na stałe, ale co ma być to i tak będzie.
Bardzo się cieszę, ze ci się u mnie podoba