Trawnika nie kosiłem 9 dni i takie grube łodygi trawy mam. Przy regularnym koszenie nie będzie takie? Czy to jakiś chwast jest, dużo tego wyszło :/ Dziwne, że z jednego korzenia idą i takie twarde i normalne.
Witam wszystkich i z góry dzięki za odpowiedź Czy do trawnika jak na zdjęciu 1 wystarczy tyle zraszaczy co na zdjeciu 2? Rura 25mm, 3 sekcje, zraszacze rotacyjne Rain Bird. Pozdraawiam
Posadziłem róże ( dość dawno ) ale na razie marniutkie są
Czy coś z nich będzie? Jak sądzicie? Trzeba czekać. Inne róże nieco większe - zdjęć nie zamieszczam.
W ogóle czosnki, które w ub. roku dzieliłam w tym są dużo drobniejsze i nie wszystkie będą kwitły. W tym roku nie będę im obrywać liści, niech cebulki się wzmocnią i odbudują.
Dzięki Bogdzi wiem jakim Rh cieszyłem się przez 15 lat. To Nowa Zemla. Teraz mam wielką i małą.
Bogdziu, tę małą chcę wykopać i posadzić w innym miejscu. W to miejsce chcę posadzić Calsapa. Jakie Twoje zdanie?
Trzmiele kwiaty oblatują
Tę azalię chcę przesadzić, bo rośnie na środku rabaty. Później zbytnio się rozrośnie. Jak sadzicie, przesunąć ja do rodków czy zabrać na inną działkę?
kiedyś o tym myślałam ,ale za dużo chciejstw i roślin chcę mieć ....nie lubię monotonii ....znaczy lubię u kogoś .....
powinnam zmienić nazwę na wesoły ogród ?
u Ciebie zaczęłam nadrabiać ,ale stron natrzaskane ....ech...
burza straszna wczoraj była ,prądu nie było ,neta nie było i jestem do tyłu ....