Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "AngelikaX"

Na zielonej... trawce :) 14:20, 22 gru 2017

Do góry
Świąteczny stroik na stół

Na zielonej... trawce :) 14:19, 22 gru 2017

Do góry

Na zielonej... trawce :) 14:17, 22 gru 2017

Do góry
Świątecznych ujęć troszkę, choć w tym roku bez jakiegoś konkretnego planu...

Ogród z wilkiem zamkn. 14:17, 22 gru 2017

Do góry
Przyszłam lodową królową pochwalić, a jakże

i Gnomy też

Pięknie masz
Typografia ogrodu 14:15, 22 gru 2017

Do góry
nawigatorka napisał(a)
zawartosc wisi

Choc jodły mamy w tym roku wiecej poza choinka
Na schodach

I Lasek nad głowami w trakcie i po

Aż musiałam zacytować tą Twoją zawartość pięknie! a hak... trzymam kciuki... ma co trzymać ufff!
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:10, 22 gru 2017

Do góry
Dekoracje miodzio jak zawsze

ps. Takie kwiaty "bawełny" dziś dojrzałam w kwiaciarni na wystawie... a ja sobie mówię, że swoje pewnie z urlopu przywiozłaś
Na zielonej... trawce :) 14:06, 22 gru 2017

Do góry
mamuska1980 napisał(a)
Twój ogród zawsze super wygląda
Ambrowce miodzio

Dziękuję
Ambrowce właśnie teraz postanowiły zacząć gubić liście... paskudy ale sobie termin wybrały, jak ja w domu robotą zawalona... jeszcze liście przyjdzie mi sprzątać
Na zielonej... trawce :) 14:05, 22 gru 2017

Do góry
effka napisał(a)
Matko jakie widoki piekne, dostojne te chochoły z traw cudnie

Merci Lubię je bardzo, ciekawi mnie tylko czy w tym roku wytrzymią w tej formie do wiosny, bo zawsze trytki zsuwały się "do góry" przy kołysaniu chochołów
Na zielonej... trawce :) 14:03, 22 gru 2017

Do góry
Sebek napisał(a)
Bez kitu - to niemożliwe, że tak grudniowy ogród wygląda? No fiesz!

Hihihihi.... a jednak
Na zielonej... trawce :) 14:02, 22 gru 2017

Do góry
Magleska napisał(a)
Cudownie i perfekcyjnie jak zawsze

Dziękuję
Na zielonej... trawce :) 14:02, 22 gru 2017

Do góry
ElzbietaFranka napisał(a)

No i końcem listopada pisałam kolejne 3 artykuły ( oczywiście jako czytelnik-amator żeby nie było ) będą jakoś pierwszym kwartałem dostępne... (mam zamówienie na kolejne - co mnie bardzo cieszy, bo to fajna "fucha" )

Właśnie przeczytałam, ponieważ czytam wszystko co związane z ogrodami to chyba w miesięczniku "przepis na ogród".

Tak, zgadza się to PNP. Mam nadzieję, że interesujące choć trochę
Na zielonej... trawce :) 14:00, 22 gru 2017

Do góry
basia3 napisał(a)
kurcze przepiękne widoki prezentujesz aż dech zapiera

Na zielonej... trawce :) 14:00, 22 gru 2017

Do góry
Dzięki Kasiu, faktycznie u nas dość zielono jak na ten miesiąc, ale też mrozów nie było specjalnych, to nawet trawę nie ścięło, bo nie miało za bardzo co... dwa razy chyba szron zastałam rano, gdzie normalnie w październiku już był

Za gratki także dziękuję

Na zielonej... trawce :) 10:39, 14 gru 2017

Do góry
Gintura napisał(a)
Nie obfocilas drzew jak przyjechaly? Buuu...u

Przypominam, że do 5 rano na imprezie byłam.... ostatnia rzecz o jakiem myślałam to było wtedy focenie drzew

specjal for You

ambrowce:

jeden buk się załapał - wiało i dlatego taki pochylony... swoją droga nie przewidziałam właśnie jak się będą zachowywać w czasie burz i wichur.... taki spory ekren z liśmi może nie przetrwać... już się boję...

i ogólne ogrodowe

Na zielonej... trawce :) 10:32, 14 gru 2017

Do góry
Sebek napisał(a)

Na BF nic - w pracy ostatnie dni byłem, po drugiej stronie Ale wczoraj nowy gajerek nabyłem - jutro mam bal w stylu wielkiego Gatsbiego to wypada wyglądać jak czlowiek

Na taki bal sama bym się wybrała... były pióra strusie itp?
Na zielonej... trawce :) 10:30, 14 gru 2017

Do góry
Magleska napisał(a)
Czytam ,że remonty mocne w planie .... to burzenie ściany Cię czeka ? A mała chce mieć nowy pokój na górze ? ....
Przy Twoim dobrym guście na pewno będzie przepięknie i znowu szczęki z podłogi trzeba będzie zbierać ,jak pokażesz oczywiście .....jaka pogoda u Ciebie ? Śnieg dotarł ? ......
Pozdrawiam weekendowo

Tak będziemy rozwalać Córa chce na górze pokój, obok pokój brata więc samotna nie będzie

Fachowca mamy z dużym wyprzedzeniem zamówionego (we wrześniu już zaklepywaliśmy) więc mam nadzieję, że będziemy zadowoleni
Zobaczymy czy będzie co pokazywać

Melduję, że śnieg był chwl kilka... w ostatnią niedzielę wieczorem spadło dośc sporo, a że na noc zapowiadali spore ocieplenie to po 20 wieczorem z dzieciakami na spacer się wybraliśmy - rano śladu nie było po nim...

Pozdrawiam

Na zielonej... trawce :) 10:20, 14 gru 2017

Do góry
Cześć Dziewczyny Fajnie, że o mnie pamiętacie

Wszystkim zaglądającym odpozdrawiam i odmachowywuje

Poli i mi tęskno.... bardzo.... czasem na pintereście rzucą mi się w oczy moje foty ogrodowe... ta zieleń, te kanty ech.... jeszcze trochę

Aniu tak przedświąteczny wir porządków mnie pochłonął... ale już w sumie na końcówce... wczoraj resztę okien pomyłam, rolety rzymskie czyściutkie, pachnące, uprasowane (a szczerze nie znoszę ich ani zdejmować, tym bardziej zawieszać... kto ma to wie o czym mowa... sznureczki, podziałeczki....brrrrrr ) no i w nocy tradycyjnie na popadało na te świeżo umyte szyby...
także porządkowo już... tylko fugi z eMem ogarniemy w sobotę

Prezenty też już dawno dawno
Pierniczki też popieczone, udekorowane

Ale, żeby nie było, że ogrodowo cisza - w ostatni poniedziałek posadziłam zaległe cebule - jakies 150 było... w tym roku jakąś mega obsuwa czasowa z nimi, ale pogoda była całkiem całkiem to i przyjemnie się sadziło

No i końcem listopada pisałam kolejne 3 artykuły ( oczywiście jako czytelnik-amator żeby nie było ) będą jakoś pierwszym kwartałem dostępne... (mam zamówienie na kolejne - co mnie bardzo cieszy, bo to fajna "fucha" )

Iwon zaraz podeślę

Na zielonej... trawce :) 18:35, 13 gru 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)

Och!!! Tęsknie już do takich widoków.
Ogród z wilkiem zamkn. 09:30, 02 gru 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)
O ja.... ile śniegu! Nie chcę go u siebie jeszcze (wiem już grudzień) ale do świąt niech się wstrzyma

Wiesz ....jak już nasypało ,to niech się utrzyma wolę tak ,niż roztopy ,chlapy ,ciapy ,buro i ponuro ....ale pewnie nie ma szans
Miłego weekendu
Na zielonej... trawce :) 21:38, 01 gru 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)

To co tam zakupiłeś Sebek na tym BF?

Ze świątecznymi dekoracjami z tydzień się wstrzymam... choć o pierniku dzieciaki już suszą mi głowę

Na BF nic - w pracy ostatnie dni byłem, po drugiej stronie Ale wczoraj nowy gajerek nabyłem - jutro mam bal w stylu wielkiego Gatsbiego to wypada wyglądać jak czlowiek
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies