Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na zielonej... trawce :)

Na zielonej... trawce :)

Iwon 12:15, 03 gru 2017

Czy ja również mogłabym prosić o namiary na umbry i ambrowce. Czy byłaś zadowolona z ich stanu jak przyszły i jak cenowo?
AniMa 10:44, 12 gru 2017

Angel...HELLOŁ... wciągnęły Cię przygotowania świąteczne?
polinka 18:35, 13 gru 2017

AngelikaX napisał(a)

Och!!! Tęsknie już do takich widoków.
Magleska 18:41, 13 gru 2017

Macham
kasja83 08:47, 14 gru 2017

Zaglądam i macham
eVka 09:08, 14 gru 2017

Buziaki!
AngelikaX 10:20, 14 gru 2017

Cześć Dziewczyny Fajnie, że o mnie pamiętacie

Wszystkim zaglądającym odpozdrawiam i odmachowywuje

Poli i mi tęskno.... bardzo.... czasem na pintereście rzucą mi się w oczy moje foty ogrodowe... ta zieleń, te kanty ech.... jeszcze trochę

Aniu tak przedświąteczny wir porządków mnie pochłonął... ale już w sumie na końcówce... wczoraj resztę okien pomyłam, rolety rzymskie czyściutkie, pachnące, uprasowane (a szczerze nie znoszę ich ani zdejmować, tym bardziej zawieszać... kto ma to wie o czym mowa... sznureczki, podziałeczki....brrrrrr ) no i w nocy tradycyjnie na popadało na te świeżo umyte szyby...
także porządkowo już... tylko fugi z eMem ogarniemy w sobotę

Prezenty też już dawno dawno
Pierniczki też popieczone, udekorowane

Ale, żeby nie było, że ogrodowo cisza - w ostatni poniedziałek posadziłam zaległe cebule - jakies 150 było... w tym roku jakąś mega obsuwa czasowa z nimi, ale pogoda była całkiem całkiem to i przyjemnie się sadziło

No i końcem listopada pisałam kolejne 3 artykuły ( oczywiście jako czytelnik-amator żeby nie było ) będą jakoś pierwszym kwartałem dostępne... (mam zamówienie na kolejne - co mnie bardzo cieszy, bo to fajna "fucha" )

Iwon zaraz podeślę

AngelikaX 10:30, 14 gru 2017

Magleska napisał(a)
Czytam ,że remonty mocne w planie .... to burzenie ściany Cię czeka ? A mała chce mieć nowy pokój na górze ? ....
Przy Twoim dobrym guście na pewno będzie przepięknie i znowu szczęki z podłogi trzeba będzie zbierać ,jak pokażesz oczywiście .....jaka pogoda u Ciebie ? Śnieg dotarł ? ......
Pozdrawiam weekendowo

Tak będziemy rozwalać Córa chce na górze pokój, obok pokój brata więc samotna nie będzie

Fachowca mamy z dużym wyprzedzeniem zamówionego (we wrześniu już zaklepywaliśmy) więc mam nadzieję, że będziemy zadowoleni
Zobaczymy czy będzie co pokazywać

Melduję, że śnieg był chwl kilka... w ostatnią niedzielę wieczorem spadło dośc sporo, a że na noc zapowiadali spore ocieplenie to po 20 wieczorem z dzieciakami na spacer się wybraliśmy - rano śladu nie było po nim...

Pozdrawiam

AngelikaX 10:32, 14 gru 2017

Sebek napisał(a)

Na BF nic - w pracy ostatnie dni byłem, po drugiej stronie Ale wczoraj nowy gajerek nabyłem - jutro mam bal w stylu wielkiego Gatsbiego to wypada wyglądać jak czlowiek

Na taki bal sama bym się wybrała... były pióra strusie itp?
AngelikaX 10:39, 14 gru 2017

Gintura napisał(a)
Nie obfocilas drzew jak przyjechaly? Buuu...u

Przypominam, że do 5 rano na imprezie byłam.... ostatnia rzecz o jakiem myślałam to było wtedy focenie drzew

specjal for You

ambrowce:

jeden buk się załapał - wiało i dlatego taki pochylony... swoją droga nie przewidziałam właśnie jak się będą zachowywać w czasie burz i wichur.... taki spory ekren z liśmi może nie przetrwać... już się boję...

i ogólne ogrodowe