Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na zielonej... trawce :)

Na zielonej... trawce :)

Gintura 16:23, 30 lis 2017

Poprosimy o zdjęcia nowo wsadzonych ambrowców pliss
ElzbietaFranka 17:25, 30 lis 2017

Remont w domu to masakra. Mysmy robili 2 lata temu po 10 latach wcale nie bylo tak tragicznie, zeby nie wymiana drzwi to mozna bylo jeszcze przeciagnac remont.
Najbardziej sciany smoli kuchnia gazowa i kominek na szczescie mam wszystko na elektryke, kominek nie jest uzywany bo za cieplo. Mam na dzialce wiec tam palomy (mam kom na dzielce i w mieszkaniu). Jak sie to wyeliminuje to kilka lat mozna nie malowac.
Mieszkam w dosyc ekol strefie w Warszawie wiec sie nie kurzy.

Pozdrawiam
AngelikaX 09:44, 01 gru 2017

Elu my mieszkamy 8 lat i jakoś też tragedii nie ma ( farby zmywalne) ściany nie poobijane i pewnie gdyby nie przenosiny córki do góry i poszerzanie części jadalni o jej pokój to pewnie też byśmy przeciągneli... zwłaszcza, że i smolić nie ma u nas co - mam indukcję, a kominka nie posiadamy

No i meble nowe kkkcę...
AngelikaX 09:45, 01 gru 2017

Gintura napisał(a)
Poprosimy o zdjęcia nowo wsadzonych ambrowców pliss

Nie ma co pokazywać... naprawdę... wiosną jak aura będzie znośniejsza
AngelikaX 09:47, 01 gru 2017

beata_m napisał(a)
pomysł niesamowity, już się zachwycam jak pomyślę o tym szkle!!!! Pięknie u Ciebie Angela .. cieszę się, że wydziubałam chwilę żeby zajrzeć (mnie się też doba skróciła .... obowiązki kończę o 23.00 i padam) chyba Iwonka pisała - że to dobra ogrodoterapia

p.s. i jeszcze prośba: podesłałabyś mi namiary na umbry - będę polować wiosną na 5 dorodnych sztuk

macham cieplutko

Jakie to dziwne co nie? Niby prace ogrodowe (których u mnie sporo) odeszły, a człowiek jakby mniej czasu ma... no jak to tak?

Dzięki za odwiedzinki i miłe słowo - namiary podeślę - umbry warte polecenia i cena tez atrakcyjna

Odmachowuje
AngelikaX 09:53, 01 gru 2017

anna_t napisał(a)

nawet niewiesz jak czekałam na to info
twój rozstaw to dobra informacja dla mnie a powiedz mi bo ty projektanta miałaś, on mówił jak to ma docelowo wygladać ?gęsty zagajnik?

Oj tym bardziej przepraszam za zwłokę (zdecydowanie na fejsie szybciej ostatnimi czasu mnie złapiesz jakby co )

Co do brzóz to żadnych takich informacji nie przekazał
AngelikaX 09:55, 01 gru 2017

Johanka77 napisał(a)

Doba...?! Ja mam wrażenie, że tydzień się skurczył! Co najmniej o pół weekendu

To by się zgadzało - kilka godzin (przyjmijmy 4) razy 7 dni to powiedzmy pół weekendu
Gintura 18:44, 01 gru 2017

Nie obfocilas drzew jak przyjechaly? Buuu...u
Sebek 21:38, 01 gru 2017

AngelikaX napisał(a)

To co tam zakupiłeś Sebek na tym BF?

Ze świątecznymi dekoracjami z tydzień się wstrzymam... choć o pierniku dzieciaki już suszą mi głowę

Na BF nic - w pracy ostatnie dni byłem, po drugiej stronie Ale wczoraj nowy gajerek nabyłem - jutro mam bal w stylu wielkiego Gatsbiego to wypada wyglądać jak czlowiek
Magleska 09:43, 02 gru 2017

Czytam ,że remonty mocne w planie .... to burzenie ściany Cię czeka ? A mała chce mieć nowy pokój na górze ? ....
Przy Twoim dobrym guście na pewno będzie przepięknie i znowu szczęki z podłogi trzeba będzie zbierać ,jak pokażesz oczywiście .....jaka pogoda u Ciebie ? Śnieg dotarł ? ......
Pozdrawiam weekendowo