daj spokój z tym znaczkiem a kiedy się wysiewa nie mam zielonego pojęcia, ale możesz spróbować moze teraz gdzieś na parapecie. Pamiętam , ze w tamtym roku Iwonka rozplenice w domu wysiewała chyba
To mnie też się przyda ta nauka?
Ja mam nadzieję, że moje w tym roku ruszą ... pamiętam jak mówiłaś, że w pierwszym sezonie trzeba im dać czas na ukorzenienie
Ana jaka Marta sprzedaje kosmosy? Napisz wiadomość.
Na Allegro znalazłam kłącza szt.1 za 8,50, wysyłka od marca. Ciekawe jak wygląda to jedno kłącze?
A Ty masz kosmosy z nasion czy kłączy?
doskonale Cię rozumiem, bo ja zawsze się wściekałam, że ja chce już, natychmiast (marny to charakter) i jak ktoś mi mówił ogród to cierpliwość to miałam niezbyt cenzuralne słowa w głowie (ups) a teraz mogę śmiało powiedzieć ogród uczy cierpliwości...
Ana moje rosliny musza byc twarde nie znają bowiem ni dnia, ni godziny gdy postanowię z łopatą polatać
Ja nie umiem tak jak dziewczyny mysleć, planować, tysiąc . Działam impulsywnie. Albo mi sie cos podoba i nie ruszam albo nie podoba sie i mam natychmiastowa potrzebę zmian. Najgorsza jest zima bo mi sie wtedy nic nie podoba
Bożenko w wizytówce nic się nie zmieniło od dawna, zdjęcia chyba z 2014 jak nie z 2013 bo mam lenia na zmianę fotek
za zaproszenie dziękuję, uwielbiam Twój ogród i Twoją ciepłą osobę
ech Marzenko, kto by pomyslał, że w przeciągu 4 lat może tyle sie zmienić Włąśnie przed chwiląteż przeglądałam stare fotki i miło to się ogląda oooo tyle powiem