Dzieki Ana! Tak szczerze to już chyba wolałabym mieć ogród założony.... tyle dylematów.... tyle pięknych roślin, a ja nie mam zbyt wiele miejsca, i boje się że będę mieć wszystkiego nadźgane. Podoba mi się, że u Ciebie jest wszystko z umiarem i daje to super efekt.
To nie program, to funkcja Gopass. Kupiłam karnet z Gopass który upoważnia do jazdy na nartach na Chopoku, w Tatrach i Spindlerowym młynie na jednym karnecie. Rejestrując się w Gopass mam możliwość obejrzenia gdzie się jeździło . Niestety odległości podje przybliżone sumując przejazdy z odczytu na bramkach. A nie zawsze jedzie się tak jak "program " założy. Dlatego lepsze jest Endomondo, ma niestety wadę, że trzeba włączyć go przed każdym zjazdem. Rozładowuje telefon i marzną łapki. Szczególnie teraz marzły..bo na górze było -17.
Endomondo bardziej szczegółowo też podaje statystyki, nawet na wersji darmowej (to trzeci dzień).
A Gopass ma wersję uproszczona.. ale bez wyciągania telefonu I jak się najedzie na wykres to podaje na jakiej bramce się wsiadało i wysiadało.
Endomondo znasz.. ale dal tych co nie znają może się przyda. Można wybierać dyscypliny sportowe.
daj spokój z tym znaczkiem a kiedy się wysiewa nie mam zielonego pojęcia, ale możesz spróbować moze teraz gdzieś na parapecie. Pamiętam , ze w tamtym roku Iwonka rozplenice w domu wysiewała chyba
To mnie też się przyda ta nauka?
Ja mam nadzieję, że moje w tym roku ruszą ... pamiętam jak mówiłaś, że w pierwszym sezonie trzeba im dać czas na ukorzenienie
Ana jaka Marta sprzedaje kosmosy? Napisz wiadomość.
Na Allegro znalazłam kłącza szt.1 za 8,50, wysyłka od marca. Ciekawe jak wygląda to jedno kłącze?
A Ty masz kosmosy z nasion czy kłączy?
doskonale Cię rozumiem, bo ja zawsze się wściekałam, że ja chce już, natychmiast (marny to charakter) i jak ktoś mi mówił ogród to cierpliwość to miałam niezbyt cenzuralne słowa w głowie (ups) a teraz mogę śmiało powiedzieć ogród uczy cierpliwości...
Ana moje rosliny musza byc twarde nie znają bowiem ni dnia, ni godziny gdy postanowię z łopatą polatać
Ja nie umiem tak jak dziewczyny mysleć, planować, tysiąc . Działam impulsywnie. Albo mi sie cos podoba i nie ruszam albo nie podoba sie i mam natychmiastowa potrzebę zmian. Najgorsza jest zima bo mi sie wtedy nic nie podoba