No, faktycznie pęcherznice tutaj to duża niedoskonałość była Może być tylko lepiej, a może by tak przełamać choinami? Będzie inna zieleń, jaśniejsza no i inna struktura zupełnie... hmmm??
No bo ja mam najładniejsze teraz chwasty właśnie! Wiem, że się nie da.... ale ja bym chciała tak na tip top.... bo ja mam takie zboczenie..... zresztą po Tobie
Gosiu. Dzisiaj było niezłe słoneczko, tylko facet wisiał mi nad głową i trochę mnie to zniechęciło, zeby się tak wygibywać w ogrodzie, chowałam się za świerkami Mam przechlapane, bo dom wysoki, a rusztowanie do samej góry, jak skończą dach, będzie mam nadzieję spokój. Tylko słychać wiercenie i walenie w ściany.
Marzenko, Twój zniewala także, owszem. Byłam, widziałam mebelki nowe
Jaka się nie nadaje, nie nadaje się 'Fastigiata', 'Hilli' tez nie nadaje się. W pozostałych gatunkach trzeba szukać pokroju.. Powinien być zabudowany na dole, a na górze chudy. Tylko taki się nadaje.
Warzywnik w ogrodzie z lustrem, jest "prawie nasz", bo mamy przyzwolenie na korzystanie z niego. Mam karczocha, dalie i będę siała cynie z nasion z Anglii.
witam, mam pytanie do p. Danusi, którą z tych odmian Pani najbardziej poleca?chodzi mi o uprawe, szkodniki, choroby itp.
Jestem poczatkującym "ogrodnikiem", dopiero planuje załozenie mojego ogrodu i powoli spisuje sobie odmiany warte uwagi. pewnie niebawem pokaze swoj "ogród" jak tylko ekipa skonczy kłaść kostke.
Zdjęcia niestety obskoczone telefonem. Obiektywu do makro niestety brak. A mój 24-70 przy takim wietrze jak ostatnio nie daje rady trafić z ostrością. Może jeszcze uda mi się pobawić i "makro" powycinać w obróbce.
W razie czego zapraszam na zabawę w makro do mnie.