Miło mieć takiego rzecznika Małgosiu. Dziękuję za życzenia i odwzajemniam.
A jaka to odmiana rozchodników Anetko, uwielbiam ten kontrolowany busz wylewajacy się na trawnik
średnio na oko... wstawiałam taką fotkę na której stoje za hortensjami w ich niższym miejscu (ta część jest dwa sezony młodsza) a ja mam 168, za mną jest gracilimus, ML mam takie do 'cycków' według miary Gierczusi i według mnie nie będzie ich widać zza vanilek czy limek
A jak wygląda jesienią??? to samo miejsce jak rozchodniki dają czadu?
Odpowiem za Anę, tak one są jednoroczne........Ana kupuje je co roku w duzych ilościach albo czerwone albo różowe i obsadza swoje rabaty dośc ciasno nimi.......ściągnełam ten pomysł od niej i tez u siebie tak robiłam...u mnie na ryneczką są po 1 zł max 1,50 zł...a jak wieksza ilosc to można ponegocjowac... Zaraz mnie tu pogoni Ana ....bo ja taki niemianowany rzecznik prasowy Any Swoja drogą ja tez zachwyciłam sie u Any jej VF i sobie zrobiłam podobny szpalerek Vanilek z grackami ale mam dopiero 2 sezony wiec jeszcze nie mam takiego efektu jak u Any że łał...czekam na taki efekt
Chodziło mi o begonie A one nie są jednoroczne?
czerwone roślinki? chodzi Ci o różowo kwitnące begonie przed limkami pod domem, czy o rózowo kwitnący rozchodnik przed Vanilkami, ?
jakieś plastikowe tworzywo, średnica chyba 120cm
A z czego jest ta donica i jakich mniej więcej rozmiarów?
Ana wielkie te hortensje jak za nimi stoisz, fajne porównanie Faktycznie ML za małe będą, posadzę gracki Odpisałaś mi jakie to czerwone roślinki są pod hortkami, bo nie mogę odszukać?
NIE, eM przewiercił donice zainstalował wewnątrz pompkę, przeprowadził kabel zasilający do gniazda podłączył i tadadaam gotowe
ILE MASZ TAM TEGO SŁOŃCA?
A masz u siebie pokazane w jaki sposób zostało to zrobione? Bo nie przypominam sobie
U mnie na słońcu raczej nie dadzą rady ...
elata, hakone?
zerknij u mnie na ostatnie foty Vanilek, widać za nimi gracka, jestem pewna że ML znikną.
Sebek...uwielbiam Twoje poczucie humoru
Pewnie na rzecz czegos zlotego, zolto-zielonego.
To jest przy garażu ... tam gdzie rosną te wysokie jałowce Gracki wyższe ... może i lepiej by się nadały ... ale już je mam ... może zamienić ML na gracki, które kupiłam jesienią?