Paulinka, masz przecudny, wypielęgnowany i ogarnięty ogród. Z fantastycznymi tulipanami i niebanalnym drzewami. Rzadko piszę, ale oglądam raz dziennie
Ja też lubię ten czas. A jeszcze teraz tak szybko wszystko ruszyło, że w ogóle nie wiadomo na co patrzyć O chwastach zmilczę, bo po co sobie psuć nastrój niedzielny Parę tulipanków for YOU
Małgosia, agrest jest super pyszny Ja w większości z krzaka zjadam, bo tak go lubię Słodziutki, wygrzany na słonku, mniam
A w ziemie mrożony spokojnie może zastępować kiwi, jako np. dodatek do koktajli. Smakuje identycznie
Kolejnym owocem w ogrodzie, który w żaden sposób nie można porównać z kupionym są truskawki. Pachną i smakują jak powrót dzieciństwa. A te sklepowe już przy myciu pachną jak opary zakładów chemicznych
Na ciemierniki możesz się wybrać bez motyczki Sprzętu u mnie dostatek, jakbyś tylko gdzieś blisko była
Pozdrawiam widoczkiem porannym
Od wczoraj do dziś rozkwitły umbry
Na pchlim targu dokupiłam małego ciska (może go w kulkę zrobię)
oraz dokupiłam trzy kolumnowe za nimi będą miskanty
Jeszcze muszę żywopłocik skołować, pan od cisów odradził mi cisy na niski żywopłot - chciałam kupić rapandens teraz w bukszpany muszę się zaopatrzyć