Sliczne są
Z żółtych koniecznie pontyjską, ależ one pachną
Aga, kiedy czosnki Krzysztofa kwitną, napatrzyłąm się u ciebie i nasadziłam, ciut liście mnie wkurzaja, usuwasz swoje???
Słuchajcie zwracam uwagę na Queeny , przyglądam im się gdzie mogę.
U Anulajdy są podobne jak moje , takie rozjaśnione na zewnętrznych środkach płatków.
Teraz to juz nie wiem , czy to możliwe, żeby coś jeszcze miało wpływ na wybarwienie, ziemia...
straszycie tą tawliną Jedna rośnie w kaście budowlanej więc groźna nie jest, ale ta jaśniejsza dostała wolność w ubiegłym roku. Jak coś będzie się działo pójdzie do dużej donicy.
Zawitka tawlina przełazi pod ziemią. W poniedziałek się zdzwonimy
Posadziłam na jesieni cebulki kompozycji białej, takie z Bie..... chyba.
Jakież moje zdziwienie było jak wyszły niebieskie zawilce zamiast białych, ale jakoś przeboleję je ale jak zobaczyłam żółte tulipany to już się wkurzyłam.... wszystkie pod płotem przy wjeździe mam białe a tu kilka żółtych nagle...
Szyfr B L rozumiem , sama go używałam powyżej, to tu jest wszystko jasne.
Twoje zupełnie innne.
Załączam zdjęcie opakowań, wydaje mi się że ta większość z B, a te drugie z tą panią na opakowaniu to albo z L albo z 2 rzutu w B , tyle, że w innych opakowaniach. Tych drugich miałam tylko 2 opakowania, a tych pierwszych 22op.
No zobacz.
Mnie minęło praktycznie bokiem.. dalej sucho. Bujam się często w Twoich okolicach i zawsze macham ręka na powitanie.. niestety ostatnio mam kompletny niedoczas i kawki pijam w biegu. Jak się przewali i zrobi się luźniej to zajadę z miła chęcią.