Całą zima na planowanie przed nami, więc ze spokojem coś może między czasie nas natchnie... ja w sumie odraczam ten temat którąś wiosnę już... co by pewna być zmian
Cudne. Podglądam po cichu twój ogród już jakiś czas. Ale ta rabata zachwyca, więc przemówiłam i witam się serdecznie. Zdradź proszę jakie wymiar ma ta rabata?
A przy okazji czy u Tego Pana od cisów (namiary od Andżeliki)są też takie kule na wyższych nóżkach tak ok 1m? Czytałam, że byłaś ja może wybiorę się na wiosnę tylko właśnie takich wyższych potrzebuję 2szt.
Miłorzęby się ekstra przebarwiły, widać taka pogoda im do wybarwień sprzyjała.
Świdośliwami też się zachwycam, szczególnie teraz jak takie ogniste się zrobiły, bo w zeszłym roku jak je kupiliśmy to przyjechały już w stanie bezlistnym.
A te rozplenice o wybujałym ego, co po trzech latach tak zdominowały inne nasadzenia to takie maluchy były w momencie wsadzenia jak widać na tej fotce?
Jeśli tak, to i dla mnie jest nadzieja, że moje krasnoludki z czasem też podrosną
A aktualne zdjęcie mogłabyś zapodać? Jak to dziś wygląda.
A te czerwone berberysy z białymi pieńkami brzóz - miodzio!!!!
Mi też ona się śni po nocach, bo po 3 latach od jej tworzenia, widzę, że zmiany są konieczne.
Najbardziej mi żal bukszpanów, których jest tam z 10, a przez 3/4 roku w ogóle ich nie widać - ale zostawiam to sobie już na wiosnę, jak pościnam rozplenice i będzie szansa się do nich dobrać.
W weekend wypad do Stolicy na zwiedzanie CNK, także fajnie gdyby pogoda się udała