ale piekne az musialam zacytowac. U nas nie widac wrobli, sikorek za to bez liku.
Danus Twoje sciezi sa super, marza mi sie takie ale nie ma mi kto zrobic. Musimy najpierw w domu podokanczac.
Ciekawa jestem co wymyslilas. No i pochwal sie co wpadlo do koszyka na Allegro.
Chciałabym prosić o pomoc...
Tam w rogu, chcę zrobić placyk na leżaki... ,chciałabym posadzić 3 szt.grab Fastigiata a pomiędzy miskanty Morning Light...co sądzicie?
Placyk będzie poźniej wysypany kamieniem...
Piękno pól mijanych po drodze.
A to spacery po lesie z cudownymi zapachami i pięknem natury.
Jadąc przez spokojną piekną okolicę mijamy historię wielu pokoleń ,zamknietą prawie opieczętowaną
Zawsze mnie intryguje wnętrze tej chatki.
Piękny prawda?
Kocham szum wiatru nad zalewem często jadąc mijam swoją działkę by właśnie tutaj zacząć odpoczynek.
Takie przestrzenie są darem w zabetonowanym świecie .
Tutaj wypoczywają rodziny latem i jest bardzo gwarno
Po prostu bombonierka i to z jakimi czekoladkami w środku. Romantyczna w dodatku. Tak lubię holenderskie ogrody nie tylko za rośliny i kompozycje ale i za te rzeźby, w większości zachwycające.
Dochodzę do wniosku, że biżuteria ogrodowa najlepiej wygląda w małych ogrodach, w dużych ogrodach małe detale "giną".
Bombki tak podobne do moich, widocznie wcale nie są na choinkę, bo można je ułożyć na postumencie, albo zamknąć w uroczej klatce i są wtedy bezpieczne.
To co, mam chować swoje na strychu, czy zostawić? Bo dopiero w tym tygodniu rozbiorę choinkę.