Kasiu dziękuję kochana
Ja chciałam zaaranżować od razu cały ogród, żeby w miarę równo dojrzewał
Planowanie i zagospodarowywanie przestrzeni uwielbiam. Mogłabym to robić zawodowo
Fakt nad moim kawałkiem ziemi siedziałam prawie pół roku, a teraz kolejne kilka będę wdrażała go w życie, ale na tym polega zabawa w ogród.
A ja mam jedną wielką rabatę
A tu coś mniejszego niż zając przedostało się do przydomowego...co to?
Same zagadki dzisiaj
koty mają swoje inne wejścia i wyjścia, a tym by się chyba nawet nie zmieściły.
Dzisiaj z nowym kolorkiem dzwonka, różowym, powiesiłam kule tłuszczu z nasionkami
Proponuje 16.30 . Mam dla was propozycję następnego spotkania w miejscu takim ... że aż was zdziwko złapie nie byłam w takim miejscu 100 lat hi, hi, hi
Basiu to samo
Mam nadzieję, że w tym sezonie dokończymy front działki, bo już nie mogę na to patrzeć.
Chcę się pozbyć wszystkich materiałów zgromadzonych do budowania i oczyścić cały teren.
Ogród rośnie bardzo szybko, jak nie nadejdzie jakiś mega mróz to może będzie całkiem obfity w kwiaty sezon. Na kalinach są setki pąków
Domki z jyska lubię je bardzo ,żałuję ,że tylko dwa mam
A Zapach od hiacyntów niesamowity - pachnie w całym domu szkoda ,że tak krótko kwitną ....... Dziś jeszcze ciemierniki kupiłam w biedrze - pisze na nich ,że do wewnątrz ? .....myślałam ,że później do ogrodu wkopię ,ale teraz to już nie wiem
Tez ja mam i jestem bardzo z niej zadowolona Wzrostem moze zaskakiwac, widzialam ja na wyspie kwiatowej Mainu, dochodzila do kilkunastu metrow
Usune fotke jak chcesz
Przegladam wlasnie twoj watek i czytalam, ze podlewasz tez gnojowka konska Ja tez, ale do tej pory tylko roze. Ile obornika na ile wody dajesz?Tez rozcienczasz 1 do10? Podlewasz tez inne rosliny tym? Ile razy w sezonie? Zarzucilam cie pytaniam i Zostawiam Leonardo