Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Sezon 2017 u Hanusi 14:37, 11 kwi 2018

Do góry
Ogrzeję się przy Tobie, Asiu.

Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi 14:33, 11 kwi 2018

Do góry
Kasia_CS napisał(a)

I na deserrrrro brand new świdośliwy lamarckie - 2 sztuki wsadzone obok siebie. Iwonka mówiła jak je zobaczyła, że pewnie jedna by starczyła, ale kupione, przymierzone i już zostały. Bedziemy się starali je jakoś trzymać w ryzach. No i kwestia zagęszczenia korony wchodzi, bo na razie marnie. Doły będą systematycznie golone. Egzemplarze mają ok 170cm.

A ciekawe...będą zatem typowo wielopniowe
Ogród niby nowoczesny ale... 14:33, 11 kwi 2018

Do góry
Magda70 napisał(a)
Rozplenice jeszcze czekają na fryzjera...

No patrz a ja rozplenice ciachnełam już tydzień temu ... mogłam jeszcze trochę poczekać ...
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 14:29, 11 kwi 2018

Do góry
ren133 napisał(a)
Świdośliwy zaczynają jako pierwsze

Perfekcjonistka jesteś.
Moje śś też już mają pączki!!
Pojedyncze pytania na temat projektowania rabat 14:28, 11 kwi 2018

Do góry
frezja napisał(a)

Najlepiej wstawić fotkę

własnie to pusty brzydki plac aż strach pokazac
Tu ma być ogród :) 14:00, 11 kwi 2018

Do góry
lindsay80 napisał(a)
Szklarnia - fajna sprawa I nie ma jak weekend, można wyskoczyć w szlafroku po składniki na sałatkę

Oj,...jak bosko! Zazdroszczę szklarni
Sezon 2017 u Hanusi 13:58, 11 kwi 2018

Do góry
Basiu, te małe ikonki na telefonie nie na moje oczy i paluszki.
U Was już widzę ciepełko i magnolie kwitną, czego nie mogę powiedzieć u siebie. Dziś rano zimny wiatr i tylko +6. Zostałam w domu.

...uDany ogród 13:56, 11 kwi 2018

Do góry
Makao_J napisał(a)
Jak widzę narcyzy to dzieciństwo mi się przypomina. Sentyment mam do nich straszny i do żonkili ale na razie nie wsadzam bo nie chcę przesadzać bo stale coś zmieniam
U Ciebie za to pooglądam.

Aniu mam podobne, w lesie rosły białe pachnące. Zawsze przynosiłam bukiety do domu. Teraz chyba bym nie umiała zerwać kwiatów do wazonu z ogrodu. Wolę kupić
Tez stale zmieniam, dlatego posadziłam wszystkie cebulowe w donicach
Buziaki i dziękuję za odwiedzinki!

...uDany ogród 13:54, 11 kwi 2018

Do góry
abiko napisał(a)
Wiosna na całego Dana.. zdjęcia jak zwykle piękne

Agnieszko wreszcie, cały świat odżył i wkrótce się zazieleni, póki co gdzie nie spojrzę jest żółto od forsycji . Cudny czas!
Dziękuję serdecznie

...uDany ogród 13:53, 11 kwi 2018

Do góry
duju napisał(a)
Witaj Dana. Piękne są te białe bergenie, miałam tylko te różowe. Wiosna szaleje, bardzo podobają mi się te maleństwa - przylaszczki.
U nas ostatnio bieg - 2 niespodziewane pogrzeby (jak to pogrzeby) - ,,18'' siostrzeńca i mamy ROCZEK W sobotę imprezka.
Na działce robi się płot - niestety betonowy - dobrze że od tyłu i planuję nasadzenia, ale coś kiepsko mi idzie.
Buziaki dla Was

Justysiu ja mam kilka odmian bergenii, bardzo je lubię . Te najzwyklejsze robią u mnie za obwódki rabat, są niezawodne
Przylaszczki już przekwitają, teraz jedno za drugim kwitnie i wszystko bardzo szybko się rozwija. Brakuje wody!
Niestety takie wątpliwe okazje do spotkań zdarzają się w każdej rodzinie...
dobrze, że dla równowagi macie co świętować . Zdrówka dla Solenizantów!
Będziesz miała ogrodzenie i to jest najważniejsze, osłonisz się od wiatru i czymś go obsadzisz . Będzie pięknie, zobaczysz!
Ja dzisiaj dostałam pokrzepiające wieści z urzędu, prawdopodobnie w przyszłym roku w marcu będzie już można zacząć budowę, teraz tylko trzymać kciuki i modlić się żeby tak się stało.
Buziaki!

...uDany ogród 13:47, 11 kwi 2018

Do góry
anpi napisał(a)
Ale u Ciebie już kolorowoAle moje żonkilki też ruszają...

Aniu kolorowo to się zrobi jak popada, susza jest straszna.
Dzisiaj miałam sprawy urzędowe i dopiero popołudniu jadę do ogrodu. Musze podlać wszystkie nowe nabytki. Jutro mi podłączają prąd jupi!!

Ogród z koniczynką 13:34, 11 kwi 2018

Do góry
yolka napisał(a)
Wysłałam dziś napisałam p.w.

Jolu, jeszcze moja poprzednia wiadomość nie zagrzała się dostatecznie, a ja już donoszę Ci kochana, że przesyłka dotarła w bardzo dobrym stanie...wszystkie roślinki są już posadzone w ziemi, ale na razie w przejściowym miejscu...Niech odsapną po podróży, a ja znajdę im lepsze miejscówki. Moje wieeelkie dzięki kieruję na Twoje szlachetne rączki...A teraz w drodze rewanżu chciałabym również wysłać Ci coś od siebie, przejrzyj mój watek i co będziesz chciała, to wyślę Ci również.Pozdrawiam, Elisa
A oto fotki roślinek... ciemiernik...

przywrotnik ostroklapowy...

dzwonek skupiony...

liliowiec - piękny...

oraz cebulka - niespodzianka, choć jej nie widać, ale słychać jak puka a patyczek...ku pamięci
Mój mały ogródeczek :) 13:28, 11 kwi 2018

Do góry
frezja napisał(a)
Fajne zakupy..Mahonię kiedyś miałam i nie wiem, co z nią ?? nie ma

Przed chwilą kurier dostarczył bukszpany na obwódkę...robota czeka

A mi przed chwilą róże

Część mamy
Ogródek pachnący różami i lawendą...w budowie 13:28, 11 kwi 2018

Do góry

Co??? mój Książę u Ciebie??? No to teraz mogę ze spokojem działać u siebie
Ranczo Szmaragdowa Dolina 13:27, 11 kwi 2018
Do góry
sylwia_slomczewska napisał(a)
stellata rosa

soulongeana

a to nie jest przypadkiem Rosea ...bo ja takiej szukam żeby kupic i wsadzic przed domem ...ale nigdzie nie mogę spotkac ...u Zymona jest ale taka mikra ze 40cm i chyba jeden badyl ...tych wyższych 1m nie ma w sprzedaży sa na stronie ale nie mozna kupic ...i szukam dalej ..jakiejs większej sadzonki....ty po marketach latasz ...nie widzialas czasem takiej wiekszej szt?
Metamorfoza- nowy ze starego 13:17, 11 kwi 2018

Do góry
frezja napisał(a)

To przed zmianami..a już chciałam radzić

Możesz radzić, się nie pogniewam póki co skarpa wygląda teraz tak. Mam tam resztki z przeróbek, głównie irysy i jałowce. Te gazony będą kiedyś otynkowane
Tu ma być ogród :) 13:00, 11 kwi 2018
Do góry
lindsay80 napisał(a)
Ambrowce na stelazach

ooo a to mnie zaciekawiłaś. aż przebieram nózkami żey zobaczyc je na swoim miejscu

Tu ma być ogród :) 12:59, 11 kwi 2018

Do góry
lindsay80 napisał(a)
Ambrowce na stelazach

Ale Ty masz cudnie przed tym domem. Te rabaty takie poukładane.
Usz cholewka. Ile roboty przede mną by mieć tak ładnie
Małymi kroczkami do celu... 12:54, 11 kwi 2018

Do góry
Finkowe zakupy dotarły szału nie ma, ale wiadomo dopiero wszystko rusza, już mi się podoba ten przywrotnik zobaczymy jak jemu spodoba się u mnie

Nie wszystkie zakupy są moje sesleria Joli, parę roślinek Kamilki dla mnie kocimietka,przywrotnik, miskant, rozplenica ' big boy '
Anna i Ogród 12:49, 11 kwi 2018
Do góry
Makao_J napisał(a)
Niski Tunel foliowy zamontowany

Agrest na pniu posadzony

Jeszcze czerwona porzeczka czeka

ten tunel jest fajny ...sama bym sobie taki nabyła ...tylko trzebaby go podnieśc na rurkach ...ale to M by mi zrobił ...gdzie kupiłas ...bo bym mojemu pokazała ...może mój M zechce takie cos nam kupić

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies