Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Blaski i cienie nowego życia

Blaski i cienie nowego życia

Kindzia 12:36, 19 kwi 2018

Trzeba było te patyczki Irence dać, ona by wetknęła...zielone ręce ma przecież. A potem byś sobie z korzonkami przywiozła Pomarzyć...
W pierwszym roku, przy cięciu, miałam 4 patyczki Mega Pearl...puściły listki a potem wylatywały jedna po drugiej. Zimy nie przeżył żaden patyczek. Czyli limit wylatywań u nas jest wyczerpany, przecież to 100%. Tobie się uda
danuta_szwajcer 06:26, 20 kwi 2018

Ula też bym tylko te tuje od góry obcieła, szkoda ich i zawsze to zielony parawan Ciekawa jestem czy Twoje patyczki wypuszczą bo moje marne są Zdrówka życzeBuzka
Urszulla 16:07, 20 kwi 2018

danuta_szwajcer napisał(a)
Ula też bym tylko te tuje od góry obcieła, szkoda ich i zawsze to zielony parawan Ciekawa jestem czy Twoje patyczki wypuszczą bo moje marne są Zdrówka życzeBuzka

Moje patyczki mają listki, nie wszystkie. Ale czy się ukorzenią? Glos za parawanem przyjmuję.

Obecnie leżę i nie wolno mi pracować. Pikowanie znów czeka, niee mówiąc o koszeniu. A trawa na 10cm.
Urszulla 19:55, 20 kwi 2018

Kindzia napisał(a)
Trzeba było te patyczki Irence dać, ona by wetknęła...zielone ręce ma przecież. A potem byś sobie z korzonkami przywiozła Pomarzyć...
W pierwszym roku, przy cięciu, miałam 4 patyczki Mega Pearl...puściły listki a potem wylatywały jedna po drugiej. Zimy nie przeżył żaden patyczek. Czyli limit wylatywań u nas jest wyczerpany, przecież to 100%. Tobie się uda

Trzymaj kciuki

Urszulla 19:57, 20 kwi 2018

Milka napisał(a)

Muszą mieć stałą wilgoć, na bank cos się uda

Nie mogę obecnie latać z konewką
Urszulla 20:04, 20 kwi 2018

Zaniemogłam. Leżę. Mam zakaz pracy narazie. I nie wiem jak długo to potrwa. Marzę o przepikowaniu dobra ktore mi urosło. Na siedząco chyba w któryś dzień to zrobię żeby się nie schylać.

Renii 20:35, 20 kwi 2018

Oj biedulko. Nie ma mowy schylaniu bo jeszcze pogorszysz. Cierpliwości i zdrówka życzę
20:39, 20 kwi 2018
Urszulla napisał(a)
Zaniemogłam. Leżę. Mam zakaz pracy narazie. I nie wiem jak długo to potrwa. Marzę o przepikowaniu dobra ktore mi urosło. Na siedząco chyba w któryś dzień to zrobię żeby się nie schylać.

a cos ty narozrabiała??? (( Ula!!!

Urszulla 08:57, 21 kwi 2018

Renii napisał(a)
Oj biedulko. Nie ma mowy schylaniu bo jeszcze pogorszysz. Cierpliwości i zdrówka życzę

Dziś wstałam To tylko domowe drobne rzeczy zrobię na spokojnie bo ze wszystkim leżę i się poszwędam po ogrodzie.

Fotki z rana w pełnym słońcu przed 9-tą.

Urszulla 09:02, 21 kwi 2018

eee_taam napisał(a)

a cos ty narozrabiała??? (( Ula!!!

Samo życie, siekło mnie porządnie od kręgosłupa jednak. A problemów przy tym sto tysięcy. Nic nie robię. Będę leniuchować i się nie przejmować.

Wiosnę mam jeszcze a moja magnolia w tym roku obsypana kwieciem