Wianek widziałem na blogu u Anity, ale na Twoich drzwiach dopiero teraz Jest przepiękny i bardzo pasuje do Twojego charakteru A drzwi jeszcze piękniejsze!
Ze wstążką jest problem - zamówiłem, ale może jej nie być....Znaczy się są, tylko wąskie, a ja kcem szeroką Za to dzisiaj po szkole dorwałem dekoracje do wianka - zajmę się nimi w sobotę Tylko jutro jeszcze muszę dokupić biały spray do podkładów....
I dziękuję wszystkim za pochwałę badyli Te w domu są bezpieczne, ze to te na zewnątrz dzisiaj porwał wiatr....Muszę znów sprawdzić czy są na właściwym miejscu....Za to jedna donica dzisiaj dostała lampki i wygląda to super Ale zdjęcia nie mam....
Muszę lecieć, bo mam jutro sprawdzian z funkcji i z historii, a nic nie umiem
Kolega znajomego jest taksówkarzem w Bielsku Pewnego dnia podeszły do niego dwie dziewczyny, że zabrakło im benzyny i spytały czy może je kawałek podholować do stacji... A że dwie blondynki, do tego ładne to zgodził się No bo jak nie jak tak Do stacji były zaledwie dwa skrzyżowania, więc podpiął linkę, wsiadł do swojego auta, one do swojego no i ruszyli.... Jednak nie przejechali zbyt dużo i zaświeciło się czerwone światło. Wiadomo, że taksówkarz zahamował...Nagle DUP! Wkurzony wypadł z auta, żeby się spytać czemu nie hamują....Podchodzi do ich samochodu....patrzy....a one siadły z tyłu
Danusia mnie dzisiaj sprowokowała i popełniłem 4 wianki Jednak tylko uplotłem, ozdabiać będę kiedy indziej Z trzech wianków powstał bałwan - będzie pomalowany na biało oraz dostanie inny szalik i czapkę No i jeszcze go trochę wyprostuję