Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:53, 05 gru 2013

Do góry
Wianek widziałem na blogu u Anity, ale na Twoich drzwiach dopiero teraz Jest przepiękny i bardzo pasuje do Twojego charakteru A drzwi jeszcze piękniejsze!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:46, 05 gru 2013

Do góry
malkul napisał(a)

Sebastianie - zrobiłeś mi smaka na te niebieskie dekoracje , znalazłes wstążkę?

Ze wstążką jest problem - zamówiłem, ale może jej nie być....Znaczy się są, tylko wąskie, a ja kcem szeroką Za to dzisiaj po szkole dorwałem dekoracje do wianka - zajmę się nimi w sobotę Tylko jutro jeszcze muszę dokupić biały spray do podkładów....

I dziękuję wszystkim za pochwałę badyli Te w domu są bezpieczne, ze to te na zewnątrz dzisiaj porwał wiatr....Muszę znów sprawdzić czy są na właściwym miejscu....Za to jedna donica dzisiaj dostała lampki i wygląda to super Ale zdjęcia nie mam....
Muszę lecieć, bo mam jutro sprawdzian z funkcji i z historii, a nic nie umiem
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 11:44, 05 gru 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
No to mam dla Was opowieść z życia wziętą

Kolega znajomego jest taksówkarzem w Bielsku Pewnego dnia podeszły do niego dwie dziewczyny, że zabrakło im benzyny i spytały czy może je kawałek podholować do stacji... A że dwie blondynki, do tego ładne to zgodził się No bo jak nie jak tak Do stacji były zaledwie dwa skrzyżowania, więc podpiął linkę, wsiadł do swojego auta, one do swojego no i ruszyli.... Jednak nie przejechali zbyt dużo i zaświeciło się czerwone światło. Wiadomo, że taksówkarz zahamował...Nagle DUP! Wkurzony wypadł z auta, żeby się spytać czemu nie hamują....Podchodzi do ich samochodu....patrzy....a one siadły z tyłu

Ja pinkolę! niezły numer

Sebastianie - zrobiłeś mi smaka na te niebieskie dekoracje , znalazłes wstążkę?
Ogród z łezką 11:36, 05 gru 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Ale cudeńko dostałaś Prześliczna ta bombka

Kasia to jest talent.
Bombka jest nie dość, że piękna, to jeszcze precyzyjnie wykonana.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 05:27, 05 gru 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

Kolega znajomego jest taksówkarzem w Bielsku Pewnego dnia podeszły do niego dwie dziewczyny, że zabrakło im benzyny i spytały czy może je kawałek podholować do stacji... A że dwie blondynki, do tego ładne to zgodził się No bo jak nie jak tak Do stacji były zaledwie dwa skrzyżowania, więc podpiął linkę, wsiadł do swojego auta, one do swojego no i ruszyli.... Jednak nie przejechali zbyt dużo i zaświeciło się czerwone światło. Wiadomo, że taksówkarz zahamował...Nagle DUP! Wkurzony wypadł z auta, żeby się spytać czemu nie hamują....Podchodzi do ich samochodu....patrzy....a one siadły z tyłu

Leże i kwiczę,

Bałwan będzie cudny, a twoje wnęki nie wiem jak, a przegapiłam...super kolory i dekoracje
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 00:06, 05 gru 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

sztuczna inteligencja
Bałwan i wazony extra!
Ogród - Azyl Amatora 23:33, 04 gru 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Przepiękne miejsce odwiedziłeś Pozytywnie zazdraszczam

Sebek, dzięki za odwiedziny Będzie więcej zdjęć
Ogród - Azyl Amatora 23:11, 04 gru 2013

Do góry
Przepiękne miejsce odwiedziłeś Pozytywnie zazdraszczam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:47, 04 gru 2013

Do góry

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 21:59, 04 gru 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

Nooo toooo jest genialne z tym karpiem!

Sebuś no chyba lepiej bym zniosła brak choinki niż karpia choć jedno i drugie to mus ...
Ogród cioci 21:01, 04 gru 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Ale kolorowo Bajkowo

)
Ogród u stóp klasztoru 20:57, 04 gru 2013

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Cudna lawenda. Kiedy się spotkaliście ja jeszcze nie znałam Ogrodowiska Jak ja żyłam?Pozdrawiam.

Musiałaś znać Dołączyłaś 3 dni przed spotkaniem
Ogród cioci 20:55, 04 gru 2013

Do góry
Ale kolorowo Bajkowo
Wersja mini mini 20:31, 04 gru 2013

Do góry
noemi napisał(a)

Jest mnostwo w ikei i w lidlu lalalala. W ikei po 2,99zl

Właśnie miałem pisać, że widziałem w Ikei
Ogród z łezką 20:23, 04 gru 2013

Do góry
Ale cudeńko dostałaś Prześliczna ta bombka
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:10, 04 gru 2013

Do góry
Te wazony mają ponad dwa lata i nadal się mi w tym miejscu nie znudziły Jedynie zmieniam zawartość
Ogród cioci 19:43, 04 gru 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Choinki piękne Ja jednak czekam na zdjęcia światełek na domu

Sebuś jutro zrobię fotki bo jeszcze wkoło okna muszę zawiesić Jak będzie całość to zrobię
Ogród cioci 19:10, 04 gru 2013

Do góry
Choinki piękne Ja jednak czekam na zdjęcia światełek na domu
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:58, 04 gru 2013

Do góry
Danusia mnie dzisiaj sprowokowała i popełniłem 4 wianki Jednak tylko uplotłem, ozdabiać będę kiedy indziej Z trzech wianków powstał bałwan - będzie pomalowany na biało oraz dostanie inny szalik i czapkę No i jeszcze go trochę wyprostuję

A reszta badylków trafiła do wnęk w kuchni

Ogród z łezką 18:49, 04 gru 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Mi się baaardzo podoba

Sebek, Ty, jak zawsze, miły
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies