Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Konstancja30 21:59, 04 gru 2013

Sebek napisał(a)

Nooo toooo jest genialne z tym karpiem!

Sebuś no chyba lepiej bym zniosła brak choinki niż karpia choć jedno i drugie to mus ...
Konstancja30 22:01, 04 gru 2013

trafo napisał(a)
Podglądam dekoracje świąteczne, i jestem zachwycona ... Wami ... Wspaniałymi Żonami Mamami
Izo, Marto, Ana gorące buziaki

wow buziaki się przydały bo u mnie wieje niczym na planie Wichrowych Wzgórz ... wspaniałe ? zwyczajne ... tylko zwyczajne ... z Duracelkami ... jak się nawzajem ponakręcamy ...
Konstancja30 22:04, 04 gru 2013

ana_art napisał(a)
wow ale mi się dostało przez przypadek
A swoją drogą, Iza cały dzisiaj dzień chodzę i zastanawiam się gdzie i jak to cudo przymocować... oczywiście sufit odpada bo by mnie M śmiechem.... Kupiłam cudne długie szklane sople i miałam względem nich podobny plan, ale prostszy w wykonaniu...

Ana ja wymyśliłam ale nie wiem czy mi bombek starczy a w tym roku embargo na bombki bo czytałaś ... ... majątek na światełka ))) ...
mam dwubiegowe schody ... w dziurze nad nimi kawałek w miarę prostego stropu ... no i chciałam by zwisało z tego stropu do dziury ... byłoby widoczne zaraz po wejściu na hol ... tzn każdemu kazałabym paczeć ! do góry i byłoby widoczne ... mocno nad tym myślę )))
Madzenka 22:49, 04 gru 2013

Gdy kobiety sobie wyznają miłość będzie padać śnieg
Jak miło Was się czyta.

Zielona dlaczego Ty się do Białki nie wybierasz? iza do Ciebie również kieruję pytanie ?
ana_art 00:20, 05 gru 2013

Izula ja też mam takie schody, lukałam je dzisiaj równo, ale tam nie ma do czego tego przymocować... tzn jest sufit/strop czy jak to zwał ale bez dziur gładziutki jak ...a na gumę do żucia się trzymać nie będzie hahahha
U MNIE PADA ŚNIEG
Milka 04:38, 05 gru 2013

Się szykuje strojenie
Zielona 08:18, 05 gru 2013

Marzena2007 napisał(a)

Zielona dlaczego Ty się do Białki nie wybierasz? iza do Ciebie również kieruję pytanie ?

Bo widzisz... uznałam, że tak młoda stażem na forum jestem, że "się nie należy" i nawet tematu rozmyślań nie zaczęłam, nie mówiąc o wystosowaniu podania do mojego Ministra Finansów... zwanego tutaj eMem. Ale obiecuję pomyśleć o kolejnym zlocie.

Zielona 08:21, 05 gru 2013

Dziewczyny - a te sopelki, których hurtowo nakupowałyście, to może powiesicie w oknie na karniszu pomiędzy zasłonkami? Ja tak wieszam śnieżynki robione na szydełku przez znajomą. Zawieszam na różnych wysokościach, na żyłce, żeby nie było widać mocowania i udaję, że pada śnieg Pokażę Wam, jak odkopię fotki, albo zrobię nowe, bo w weekend powieszę znowu.
Mala_Mi 09:47, 05 gru 2013

Przebrnęłam przez dekoracje świąteczne, komplementy .... polonistyczne popisy, ale najbardziej spodobało mi sie stwierdzenie Madżenki

najpierw trzeba zamieszkać na giełdzie aby dokonać stosownych zakupów na strojenie, następnie trzeba zawisnąć na schodach a potem polec przy stojeniu choinki.. .

PS. Karpia nie cierpię i go nigdy nie mam i mieć nie będę... okropna ryba.. same ości..... a po ostatnim przytkaniu ością innej ryby..to choćby na torturach nawet go do ust nie wezmę dla tradycji..
Madzenka 20:32, 05 gru 2013

Zielona napisał(a)

Bo widzisz... uznałam, że tak młoda stażem na forum jestem, że "się nie należy" i nawet tematu rozmyślań nie zaczęłam, nie mówiąc o wystosowaniu podania do mojego Ministra Finansów... zwanego tutaj eMem. Ale obiecuję pomyśleć o kolejnym zlocie.

Bierz dziecioki i ministra finansów i przyjeżdżaj!! Ana z dzieciakomi też będzie
Zrobisz fajny start w zimę córkom.