Wianek koniecznie pokaż Ten list słyszałem, ale wtedy ujrzałem świecę przewiązaną idealnie turkusową wstążką i siem wyłączyłem Bo nigdzie nie mogę takiej wstążki znaleźć i koncypowałem gdzie mogli ją kupić
Moja druga pasja to wnętrza Trzecia to sport, a czwarta to samochody
W domu wymyślam duuużo, a potem konsultujemy i uzgadniamy z Mamą - i jak ktoś do nas przyjeżdża to często zadaje pytanie czy mieliśmy projektanta Cierpliwi za bardzo nie jesteśmy, ale dogadujemy się Np. tak było ze ścianą wodną - ja rzuciłem pomysł i siem spodobał - jednak cena nie koniecznie
Uśmiałam się. Sebek - toż Ty Mamę nie tylko z ogrodu przepędziłeś, ale i w domu Jej przestawiać zamierzasz??? Z Aniołem Cierpliwości mieszkasz, czy jak??? Pozdrowienia... dla Mamy tym razem
No to mnie pocieszyłeś, zakochałam się u Danusi w tym kąciku ze ścianą, a że upał dał na nieźle popalić to wymyśliłam że mam zacienione miejsce i będzie ideolo
Noooo jest Chciałem sobie walnąć między salonem a kuchnią w domu ścianę wodną ze szkła i najbliższa firma w okolicy wyceniła mi ją pięęęknie Ale te typowe na zewnątrz kosztują dużo mniej
Sebek..coraz bardziej mi sie podobasz.... chyba porzucę towarzystwo Alinki i Gabrysi (dowiedziałam się przed chwilą, że mamy trójkę) .. i wprowadzam sie do Ciebie.. a potem pójdziemy na tańce.. bo może nie umiem, ale mam dużo fantazji I lubię Mnie na tańce nie trzeba namawiać Tak jak na narty I jak do roboty w ogrodzie Kukra na wacie, że ja taka stara jestem..... tzn za wcześnie urodzona znaczy się..
Sebek, ani ze mnie profesjonalistka, ani pedantka.. ale takie coś nie może być.. w dodatku to taka widoczna rabata..
Znalazłam jeszcze jedno foto...makabra.. porażka... kosmos.. na 3 miesiace 2 zdjecia zrobiłam.. i nawet ich nie prezentowałam, bo wstyd
taki duży teren to naprawdę wyzwanie, a jeszcze wpisać się w krajobraz to dodatkowa trudność - tak więc dodatkowe brawo
śnieg mnie zaskoczył u Ciebie u mnie nie było - ze śniegiem malowniczo - jak na razie bo takie widoki przez 3 miesiące to potem nam wyjdą nosem ale na razie zachwycają