Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:26, 01 gru 2013

Do góry
Przepiśnik A już myślałem, że to coś do jedzenia i nacieszę oczy A tu tylko trochę celulozy.....
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:22, 01 gru 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Wyłączyłam lampki po mszy... List biskupow nakazał mi umiarkowanie zatem dopiero w następny weeknd zaczne je zapalać

Tak Izo już Adwent, zaczynamy odliczanie do Świąt
Wianek na drzwiach się zaczerwienil, kocham czerwień zimą, cytrynówkę również

Wianek koniecznie pokaż Ten list słyszałem, ale wtedy ujrzałem świecę przewiązaną idealnie turkusową wstążką i siem wyłączyłem Bo nigdzie nie mogę takiej wstążki znaleźć i koncypowałem gdzie mogli ją kupić
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:16, 01 gru 2013

Do góry
Zielona napisał(a)

Uśmiałam się. Sebek - toż Ty Mamę nie tylko z ogrodu przepędziłeś, ale i w domu Jej przestawiać zamierzasz??? Z Aniołem Cierpliwości mieszkasz, czy jak??? Pozdrowienia... dla Mamy tym razem

Moja druga pasja to wnętrza Trzecia to sport, a czwarta to samochody
W domu wymyślam duuużo, a potem konsultujemy i uzgadniamy z Mamą - i jak ktoś do nas przyjeżdża to często zadaje pytanie czy mieliśmy projektanta Cierpliwi za bardzo nie jesteśmy, ale dogadujemy się Np. tak było ze ścianą wodną - ja rzuciłem pomysł i siem spodobał - jednak cena nie koniecznie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:03, 01 gru 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

Noooo jest Chciałem sobie walnąć między salonem a kuchnią w domu ścianę wodną ze szkła i najbliższa firma w okolicy wyceniła mi ją pięęęknie Ale te typowe na zewnątrz kosztują dużo mniej

Uśmiałam się. Sebek - toż Ty Mamę nie tylko z ogrodu przepędziłeś, ale i w domu Jej przestawiać zamierzasz??? Z Aniołem Cierpliwości mieszkasz, czy jak??? Pozdrowienia... dla Mamy tym razem
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 21:32, 01 gru 2013

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Miały byc białe a sa niebieskie, a może tylko na zdjeciach???

To jest ta "zimna" biel, która na zdjęciach wpada lekko w niebieski

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:30, 01 gru 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

Noooo jest Chciałem sobie walnąć między salonem a kuchnią w domu ścianę wodną ze szkła i najbliższa firma w okolicy wyceniła mi ją pięęęknie Ale te typowe na zewnątrz kosztują dużo mniej

No to mnie pocieszyłeś, zakochałam się u Danusi w tym kąciku ze ścianą, a że upał dał na nieźle popalić to wymyśliłam że mam zacienione miejsce i będzie ideolo
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:27, 01 gru 2013

Do góry
Pola napisał(a)
Sebek, już Ci podziękowałam u Danusi za informację i tutaj też to robię, znalazłam chronosa ściany cudne, jest o czym myśleć.....

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:24, 01 gru 2013

Do góry
asc napisał(a)
Sebek..coraz bardziej mi sie podobasz.... chyba porzucę towarzystwo Alinki i Gabrysi (dowiedziałam się przed chwilą, że mamy trójkę) .. i wprowadzam sie do Ciebie.. a potem pójdziemy na tańce.. bo może nie umiem, ale mam dużo fantazji I lubię Mnie na tańce nie trzeba namawiać Tak jak na narty I jak do roboty w ogrodzie Kukra na wacie, że ja taka stara jestem..... tzn za wcześnie urodzona znaczy się..

No to jeszcze trzeba poszukać jakiegoś klubu w okolicy
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:23, 01 gru 2013

Do góry
Sebek, już Ci podziękowałam u Danusi za informację i tutaj też to robię, znalazłam chronosa ściany cudne, jest o czym myśleć.....
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:12, 01 gru 2013

Do góry
Sebek..coraz bardziej mi sie podobasz.... chyba porzucę towarzystwo Alinki i Gabrysi (dowiedziałam się przed chwilą, że mamy trójkę) .. i wprowadzam sie do Ciebie.. a potem pójdziemy na tańce.. bo może nie umiem, ale mam dużo fantazji I lubię Mnie na tańce nie trzeba namawiać Tak jak na narty I jak do roboty w ogrodzie Kukra na wacie, że ja taka stara jestem..... tzn za wcześnie urodzona znaczy się..
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 21:06, 01 gru 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

Woda w ścianie wodnej płynie w obiegu zamkniętym - wystarczy dostęp do prądu i trochę miejsca

Sebek, dzięki jak to dobrze, że jesteś... Tak jak myślałam, a że w Warszawie , to się pojedzie....buziaczki
Ogrodnik Mimo Woli cd 21:03, 01 gru 2013

Do góry
Sebek, ani ze mnie profesjonalistka, ani pedantka.. ale takie coś nie może być.. w dodatku to taka widoczna rabata..
Znalazłam jeszcze jedno foto...makabra.. porażka... kosmos.. na 3 miesiace 2 zdjecia zrobiłam.. i nawet ich nie prezentowałam, bo wstyd

Ogród Sylwii od początku cz.II 20:49, 01 gru 2013

Do góry
makkasia napisał(a)
Te Twoje żurawki na pewno są prawdziwe?
Pozdrawiam ciepło

Na stówę prawdziwe - dostałem sadzonki i sztuczne nie są

Sylwia - chyba urządzasz ogrody zimowe, bo Cię nie ma....
Ogrodnik Mimo Woli cd 20:47, 01 gru 2013

Do góry
Ania to profesjonalistka - tak je poprzerzuca z jednej flanki na drugą, że znów będziemy wzdychać jak pięknie to wyszło
Blaski i cienie nowego życia 20:44, 01 gru 2013

Do góry
Śliczny ten wianek
O....! 19:48, 01 gru 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Nie wiem jak jesteś w stanie ogarnąć tak duży teren, ale wychodzi Ci to świetnie Zakątek z ławką będzie świetny jak cisy dorosną

taki duży teren to naprawdę wyzwanie, a jeszcze wpisać się w krajobraz to dodatkowa trudność - tak więc dodatkowe brawo

śnieg mnie zaskoczył u Ciebie u mnie nie było - ze śniegiem malowniczo - jak na razie bo takie widoki przez 3 miesiące to potem nam wyjdą nosem ale na razie zachwycają

pozdrawiam
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 19:37, 01 gru 2013

Do góry
Aaaaaaahhhhhh - bosko wyglądają te lampki
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:17, 01 gru 2013

Do góry
Witaj Sebek
Czekam na dekoracje, u mnie narazie pusto (nie mam narazie pomysła co po jednorocznych i chryzantemach). Pozdrawiam
II Spotkanie Ogrodowiska na nartach, deskach, sankach i zjeździe na byle czym :) styczeń 2014 19:17, 01 gru 2013

Do góry
Sebek ja też nie chrapię ..chyba nie chrapię I na takie zaproszenie nic nie mam na przeciw
Ogród w skali mikro :) 18:37, 01 gru 2013

Do góry
Noo racja Sebek... Muszę pomyśleć ... Jak tak już od tej wiosny stoją , to ju tak przywykłam ,że o nowym wystroju dla nich jakoś nie pomyślałam

Dzięki za podpowiedż
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies