Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

rozajerycha 15:42, 01 gru 2013

Pozdrawiam ciepło Danusiu.Widzę,że narzędzia palą się ciągle do pracy ,a ziemia nie jest jeszcze w spoczynku .Masz powera Kobietko .
Interesujące zmiany,ciekawa jestem wiosny
Gardenarium 15:54, 01 gru 2013

Sebek napisał(a)
Danusiu - nowa formuła Akademii Ogrodnika o wiele lepsza niż poprzednia - właśnie dzisiaj dolewałem wodę roślinom pod dachem
A czy będziesz co tydzień nagrywać coś nowego? Czy tylko raz na jakiś czas?

Sebku, tego to ja nie wiem Zgodnie z życzeniem Zobaczymy jak będzie.

Instagram Ogrodowiska
Pola 18:06, 01 gru 2013

Danusiu, w tym roku po,tych strasznych upałach które nas nawiedziły pomyślałm że trzeba zagospodarować koniecznie z boku mój dom. Tam jest słońce dopiero popołudniu, bardzo miło było mieć tam ścianę wodną , coś takiego jak Ty masz w swoim ogrodzie. Narazie nie umiem znaleść nic podobnego w necie, ale chciałabym wiedzieć czy potrzebna jest tam jakaś insalacja bo kran jest w ścianie wyprowadzony?
Sebek 18:32, 01 gru 2013

Pola napisał(a)
Danusiu, w tym roku po,tych strasznych upałach które nas nawiedziły pomyślałm że trzeba zagospodarować koniecznie z boku mój dom. Tam jest słońce dopiero popołudniu, bardzo miło było mieć tam ścianę wodną , coś takiego jak Ty masz w swoim ogrodzie. Narazie nie umiem znaleść nic podobnego w necie, ale chciałabym wiedzieć czy potrzebna jest tam jakaś insalacja bo kran jest w ścianie wyprowadzony?

Woda w ścianie wodnej płynie w obiegu zamkniętym - wystarczy dostęp do prądu i trochę miejsca
Katkak 19:20, 01 gru 2013

Danusiu nawet nie wiesz ile mi sprawiłaś radości
Madzenka 19:32, 01 gru 2013

Danusiu zachwyciłam się Twoim jesiennym ogrodem w Maji. Bukszpany idelanie zielone i w ogóle nie poczochrane. Jak to jest że moje ciągle jakieś nowe przyrosty wypuszczają a u ciebie są tak równo ciemnozielone bez młodych przyrostów?
aga_szsz 19:47, 01 gru 2013

Też zwróciłam uwagę na soczystą zieleń bukszpanów, nie wspominając o ich rozmiarach
U mnie od posadzenia na wiosnę nie wypuściły ani jednego przyrostu, a teraz zaczynają co niektóre żółknąć. Jak mi nie przetrwają zimy, to sie chyba zapłacze
Pola 21:06, 01 gru 2013

Sebek napisał(a)

Woda w ścianie wodnej płynie w obiegu zamkniętym - wystarczy dostęp do prądu i trochę miejsca

Sebek, dzięki jak to dobrze, że jesteś... Tak jak myślałam, a że w Warszawie , to się pojedzie....buziaczki
Joku 21:09, 01 gru 2013

Mnie też ogród pokazany w Mai zachwycił. Pięknie wyszło.
Gardenarium 22:00, 01 gru 2013

Odnośnie koloru bukszpanów, są poczochrane, bo stożków to w tym roku nie cięliśmy prawie, jedynie delikatnie, bo bałam się choroby.

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies