Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

wojtas2101 19:17, 01 gru 2013

Witaj Sebek
Czekam na dekoracje, u mnie narazie pusto (nie mam narazie pomysła co po jednorocznych i chryzantemach). Pozdrawiam
Madzenka 19:30, 01 gru 2013

Ja tam tańczyć nie lubie ale lubię patrzyć jak inni to robią

Rozebrałam mój wianek hortensjowy, dodałam gałazki dereniowe i sztuczne kulki ostrokrzewu i już mi sie podoba
Mala_Mi 21:12, 01 gru 2013

Sebek..coraz bardziej mi sie podobasz.... chyba porzucę towarzystwo Alinki i Gabrysi (dowiedziałam się przed chwilą, że mamy trójkę) .. i wprowadzam sie do Ciebie.. a potem pójdziemy na tańce.. bo może nie umiem, ale mam dużo fantazji I lubię Mnie na tańce nie trzeba namawiać Tak jak na narty I jak do roboty w ogrodzie Kukra na wacie, że ja taka stara jestem..... tzn za wcześnie urodzona znaczy się..
Pola 21:23, 01 gru 2013

Sebek, już Ci podziękowałam u Danusi za informację i tutaj też to robię, znalazłam chronosa ściany cudne, jest o czym myśleć.....
Sebek 21:24, 01 gru 2013

asc napisał(a)
Sebek..coraz bardziej mi sie podobasz.... chyba porzucę towarzystwo Alinki i Gabrysi (dowiedziałam się przed chwilą, że mamy trójkę) .. i wprowadzam sie do Ciebie.. a potem pójdziemy na tańce.. bo może nie umiem, ale mam dużo fantazji I lubię Mnie na tańce nie trzeba namawiać Tak jak na narty I jak do roboty w ogrodzie Kukra na wacie, że ja taka stara jestem..... tzn za wcześnie urodzona znaczy się..

No to jeszcze trzeba poszukać jakiegoś klubu w okolicy
Sebek 21:27, 01 gru 2013

Pola napisał(a)
Sebek, już Ci podziękowałam u Danusi za informację i tutaj też to robię, znalazłam chronosa ściany cudne, jest o czym myśleć.....

Noooo jest Chciałem sobie walnąć między salonem a kuchnią w domu ścianę wodną ze szkła i najbliższa firma w okolicy wyceniła mi ją pięęęknie Ale te typowe na zewnątrz kosztują dużo mniej
Pola 21:30, 01 gru 2013

Sebek napisał(a)

Noooo jest Chciałem sobie walnąć między salonem a kuchnią w domu ścianę wodną ze szkła i najbliższa firma w okolicy wyceniła mi ją pięęęknie Ale te typowe na zewnątrz kosztują dużo mniej

No to mnie pocieszyłeś, zakochałam się u Danusi w tym kąciku ze ścianą, a że upał dał na nieźle popalić to wymyśliłam że mam zacienione miejsce i będzie ideolo
Robaczek 21:46, 01 gru 2013

To i ja się pochwalę Zrobiłam swój na słomianym podkladzie z gałązek jodłowych, do tego szyszki, rajskie jabluszka, prosta wstążka i gotowe Będzie wisiał na ogrodzeniu, jak w Sebkowej inspiracji
Zielona 22:03, 01 gru 2013

Sebek napisał(a)

Uśmiałam się. Sebek - toż Ty Mamę nie tylko z ogrodu przepędziłeś, ale i w domu Jej przestawiać zamierzasz??? Z Aniołem Cierpliwości mieszkasz, czy jak??? Pozdrowienia... dla Mamy tym razem
Sebek 22:16, 01 gru 2013

Zielona napisał(a)

Uśmiałam się. Sebek - toż Ty Mamę nie tylko z ogrodu przepędziłeś, ale i w domu Jej przestawiać zamierzasz??? Z Aniołem Cierpliwości mieszkasz, czy jak??? Pozdrowienia... dla Mamy tym razem

Moja druga pasja to wnętrza Trzecia to sport, a czwarta to samochody
W domu wymyślam duuużo, a potem konsultujemy i uzgadniamy z Mamą - i jak ktoś do nas przyjeżdża to często zadaje pytanie czy mieliśmy projektanta Cierpliwi za bardzo nie jesteśmy, ale dogadujemy się Np. tak było ze ścianą wodną - ja rzuciłem pomysł i siem spodobał - jednak cena nie koniecznie