Część Marta!
Podobają ci się? Mnie też...
Oto ich kolejna dzisiejsza nowa porcja
Fotki nie wykadrowane ale zrobione w biegu w tej przedświątecznej bieganinie na szybko....
Szalona ta pogoda - wczoraj śnieżyca, zimno i mokro, dziś piękne słońce .
Uprzątnęłam sprzed domu wory z poremontowymi śmieciami i przycięłam czupryny trzem rozplenicom Lady U bo strasznie śmieciły.
Doczekałam się pierwszego krokusika . Reszta dalej w pąkach ale może w tym słoneczku też się rozwiną.
Tulipki i czosneczek
Bergenie się podnoszą . A żurawki wyglądają beznadziejnie .
Kochani Wszystkim życzymy Błogosławionych pełnych ciepła, miłości, rodzinnych Świąt Wielkiejnocy. Niech Wszyscy zaznają spokoju ducha, wiele dobra od innych i nikt nie będzie głodny ani samotny w te Święta. Rozejrzyjmy się wokół i pamiętajmy jeśli dostrzeżemy taką osobę w pobliżu działajmyMoc Rodziny Ogrodowiskowej jest wielka, a każdy kto kocha rośliny i zwierzęta kocha też ludzi W to wierzymy i tej Wiary życzymy i Wam. W Okresie Świąt wspominamy też Tych co od nas już odeszli, w naszych rodzinach w naszym otoczeniu i tu w naszej Ogrodowiskowej rodzinie. Pamiętamy o naszych znajomych i przyjaciołach. Oby zaznali zbawienia w Zmartwychwstałym Panu. Wszystkiego dobrego raz jeszcze
Kochani Wszystkim życzymy Błogosławionych pełnych ciepła, miłości, rodzinnych Świąt Wielkiejnocy. Niech Wszyscy zaznają spokoju ducha, wiele dobra od innych i nikt nie będzie głodny ani samotny w te Święta. Rozejrzyjmy się wokół i pamiętajmy jeśli dostrzeżemy taką osobę w pobliżu działajmyMoc Rodziny Ogrodowiskowej jest wielka, a każdy kto kocha rośliny i zwierzęta kocha też ludzi W to wierzymy i tej Wiary życzymy i Wam. W Okresie Świąt wspominamy też Tych co od nas już odeszli, w naszych rodzinach w naszym otoczeniu i tu w naszej Ogrodowiskowej rodzinie. Pamiętamy o naszych znajomych i przyjaciołach. Oby zaznali zbawienia w Zmartwychwstałym Panu. Wszystkiego dobrego raz jeszcze
Przedświąteczna pogoda wcale nie współgra z czasem wiosennych Świąt Wielkanocnych, ale mamy nadzieję, że po świętach wszystko się odwróci i będzie bardzo ciepło.
Życzymy Wam Pogodnych i zdrowych Świąt Wielkanocnych!
popatrz na plan od Ewy
cały przedogródek jest tak jak w planie -więcej bukszpanów tylko
inaczej są płyty ,więc na boku troszkę inaczej ....ale koncepcja ta sama ,tylko w innych miejscach .....
i tak jak napisałaś plany planami ,ale do reali też trzeba dostosować .....
mój pies jak ma coś po drodze dużego ,to omija ,a wszystko co małe ,to tratuje