jednak chciejstwa są mocniejsze niż brak miejsc
śliczne bratki
wiosna na całego na rabatach
u mni dziś wieje bardzo ,ale ubiorę się i od 10 zacznę działać
miłego dnia
rysunków nadel brak ,bo za krótki czas na wszystko .....tylko częściowo kwadrat obsadzony .....dziś dalej podziałam
narazie jest tak
ten bukszpan na wprost przy lampce ,to chyba za duży tam ,prawda ? lepiej by było małe kulki dać ? .....
powiedz mi proszę czy w tych miejscach na czarno pomazanych dobrze będą wyglądały kamienie duże ? bo moja psiaca skraca sobie przebieg tędy i mi zdepta zaraz tą planowaną runiankę ....muszę coś tam dać .....albo kamień ,albo bukszpan ....nie ma szans niska roślinka na tym rogu
No nie wytrzymam !!! Ile razy można kluczy zapomnieć?
Wczoraj było pięknie, posadziłam bratki, wygrabiłam 3 rabaty, wycięłam trawy, przycięłam byliny... Aż na pośladkach mam zakwasy. I co? Brak słów
Śnieg sypie, sąsiad szufluje, a młody miał grabić przed płotem...
Właściwie wczoraj miał to zrobić, ale wyprosił, że dziś to na pewno zrobi, ha, ha
Dobrze, a wystarczy, że odetnę pędy w miejscach zaznaczonych na czerwono czy jeszcze jakieś odciąć? Nie wiem, jak się tnie takie drzewka. Czytałem tylko o pielęgnacji drzew owocowych
Em przytaszczył takiego cudnego grata
będzie co robić koło niego, żeby wyglądu nabrał Ale plan mam taki, że blat będzie drewniany, miednica metalowa i stanie z wodą koło WC-tu