Iwonko może komuś się przyda bo to akcja którą już lada moment trzeba będzie wykonać nawet nie pamiętałam ze taką instrukcje poczyniłam
Aaaa dodałabym jeszcze tylko ze w tym roku zanim okryje korony gałązkami i kompostem to owine je agro, żeby wiosna było łatwiej rozgrzebać całość
Spokojnie, nie jestem jakimś potworem raz napisałam żeby ktoś czytał uważnie zanim zapyta bo odpowiadam na to samo pytanie średnio kilkanascuIe razy w tygodniu i teraz będzie się to za mną ciągnęło.... Trudno...
Odpowiadając na pytanie ogród jest w aktualnym numerze Moj Piękny Ogród .
No przecież muszę mieć jakieś zaplecze... tutaj to nawet dwa samochody ledwo się mieszczą Mam tam sporo zapasów nazakopywane Nie tylko cebule
W marcu dałam się skusić na coś dużego...dwie sztuki, czekają sobie posadzone w naszej produkcji kompoście.
No domyślam się, ze to nie pojedyncze sztuki stąd zdziwienie, a jeszcze Zakopane w pojemnikach w ziemi to już w ogóle kosmos, ale z ciebie spryciula z tym lokum
Długo szukałam opisu, jak kopczykuje się róże pienne. Wiedziałam Ana, ze u ciebie czytałam, więc wertowałam stronki i znalazłam. A skoro znalazłam i jest to temat niemal na czasie, pozwolę sobie zacytować post z końca listopada 2013 roku: