Po prostu przecudnie - kocham tą bujność i swobodę Twojego ogrodu, ale równocześnie równowagę i ład jaki w nim panuje Skoro mowa o słynnym filmie ze Stenką to leciał z czwartku na piątek Po raz setny go oglądałem, za to po raz pierwszy zaspałem do szkoły Ale oj tam oj tam
ja moje też maskowałam, bluszczem, wsadziłam 50 sadzonek, ileś się przyjmie i zakryje budowle, chociaż beton lubię, ale taki gładki i szlifowany, jako ściany lub podłoga, takie ultranowoczesne rozwiązania
...co do popularności, zależy co się robi, gdzie sie bywa, ale zawsze są sposoby na incognito
Mi się wydaje, że dobrze wyglądają takie rabaty i w rzeczywistości i na zdjęciach Tam gdzie jest cienka warstwa ziemi właśnie będę zmieniać w przyszłym roku Gazony tam ciągle są i spróbuję je zamaskować Jeszcze do końca nie wiem czym, ale się dowiem
Wzdycham - i jak się cieszę, że takich centrów u nas nie ma - przynajmniej nie muszę chodzić w jednych butach i spodniach Bo bym wszystko wydał te dodatki do domu i ogrodu
Wszędzie sa obnizki ale ja rzadko jestem w Łodzi a na wsi takich sklepów nie ma, przypuszczam ze można by sporo fajnych cebul jeszcze kupic ale pomału ludzie wykupują np żółte krokusy to były ostatnie dwie paczki.Pozdrawiam Sebku.