Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

GorAna 19:45, 19 paź 2013

Sebek napisał(a)

Niesamowite Sebku te Twoje rewolucje....piękne kolory.. sposób pokazania ogrodu..poszczególnych roslin....mistrzowski
a to koronkowa robota
Pozdrawiam

Nula 20:02, 19 paź 2013

Cudne te majowe fotki,najpiekniejszy miesiąc jak dla mnie
Kasik 20:09, 19 paź 2013

Przybyłam się przywitać.

spacerowałam po twoim ogrodzie wiele razy, ale dzisiaj jestem oficjalnie jako ogrodowiczka. Ogród zachwyca.
Piszesz, że hortensje można jeszcze przesadzać?
To dobrze, bo taki miałam zamiar, a nie wiedziałam czy jej nie zmarnuję.

Pozdrawiam
Magda70 20:09, 19 paź 2013

Ojej.,..jak majowo Ja chcem maj!!!!

Joku 20:12, 19 paź 2013

Przepraszam, że wywołałam ciężki temat. Ale całkiem fajne zestawienia kolorystyczne tobie wyszły. Lubię róż + niebieski. Spodobał mi się też zestaw z bladoróżowym irysem. Byliny krótko kwitną (nie wszystkie), potem robi się smętnie. Wydaje mi się że takie rabaty lepiej wyglądają w rzeczywistości niż na zdjęciach. Po drugie jako uzupełnienie krzewów, zwłaszcza iglaków.
A jak radziły sobie roślinki na tym pasie, gdzie jest cienka warstwa ziemi ? Chyba przy samym domu, jeżeli dobrze pamiętam.
Sebek 20:26, 19 paź 2013

Kasik napisał(a)
Przybyłam się przywitać.

spacerowałam po twoim ogrodzie wiele razy, ale dzisiaj jestem oficjalnie jako ogrodowiczka. Ogród zachwyca.
Piszesz, że hortensje można jeszcze przesadzać?
To dobrze, bo taki miałam zamiar, a nie wiedziałam czy jej nie zmarnuję.

Pozdrawiam

Teraz zrzuciły liście, nic nie stoi na drodze Zdążą się ukorzenić i ruszą wiosną z kopyta
Sebek 20:26, 19 paź 2013

Magda70 napisał(a)
Ojej.,..jak majowo Ja chcem maj!!!!

Ja nie chcem!!! Bo wtedy matura....
Sebek 20:33, 19 paź 2013

Joku napisał(a)
Przepraszam, że wywołałam ciężki temat. Ale całkiem fajne zestawienia kolorystyczne tobie wyszły. Lubię róż + niebieski. Spodobał mi się też zestaw z bladoróżowym irysem. Byliny krótko kwitną (nie wszystkie), potem robi się smętnie. Wydaje mi się że takie rabaty lepiej wyglądają w rzeczywistości niż na zdjęciach. Po drugie jako uzupełnienie krzewów, zwłaszcza iglaków.
A jak radziły sobie roślinki na tym pasie, gdzie jest cienka warstwa ziemi ? Chyba przy samym domu, jeżeli dobrze pamiętam.

Mi się wydaje, że dobrze wyglądają takie rabaty i w rzeczywistości i na zdjęciach Tam gdzie jest cienka warstwa ziemi właśnie będę zmieniać w przyszłym roku Gazony tam ciągle są i spróbuję je zamaskować Jeszcze do końca nie wiem czym, ale się dowiem
Bogdzia 20:45, 19 paź 2013

Piękne majowe zdjecia i kwiatka hortensji makro również.Matury się nie bój , trzeba po prostu miec to za sobą i tyle.Pozdrówka.
gusiarz 20:45, 19 paź 2013

Sebciu - ale piękna retrospekcja!!! Wspaniały busz!!! Tak... jeszcze tylko 8 miesięcy