Izuś my też musimy przekopać namiot z kurzakiem, nie wiem czy jutro zdążymy, ale jest na liście
Ja liczyłam na pogodę, a u nas teraz pada, mam nadzieję że jutro będzie pogodnie.
Super taki wieczorek zielonozakręconych, wszyscy mówią o ogrodach i nikogo to nie nudzi, rewelacja
Dziękuję, testowałam znów ten drugi model Penataxa, zamówiłam do niego filtry i chyba go zostawię. Może się zaprzyjaźnimy. Mam wrażenie, że zdjęcia z niego są mniej wyraźne i jakby rozmyte. Muszę nad nim popracować
Ale w pomieszczeniach i nocą robi zdecydowanie lepsze fotki niż ten x70.
Nie mam nic lepszego do roboty to potestuję go trochę
Ale ogólnie już pusto i smutno, późna jesień w ogrodzie...idzie zima...
Jutro jak nie będzie padać, a właśnie zaczęło wybieram się na działkę popracować troszkę, może wreszcie wygrabię i pozmiatam i powycinam resztę byli , a co Wy macie w planach?
cześć Dorka obejrzalam sobie trochę co tutaj wyprawiasz i fajnie że pojawiła się na forum osoba z takim zapałem
mi się podoba wersja Iwony, a prawa strona moze tak?
chodzi mi o takie coś https://pl.pinterest.com/pin/166422148710932873/ tylko drzewa bordowe (w klony raczej wejdź, nie śliwy) i za hortkami gracki bo w sumie tylko one są wstanie wystawać za krótko cięte wiosną hortki
trawki przed hortkami koniecznie takie same jak w kółku, będzie fajne nawiązanie
Twój jarmuż zżarły gąsienice bielinka, ale udało mi się zrobić gołąbki z boćwiny. Były smaczne.
Zainspirowałaś mnie do przerzucenia kompostu.
Miłego weekendu!