Stęskniłam się za Tobą, dobrze że wróciłaś. Grudniki maja piękne kwiaty, a jakie kolory.... Twoja zmrożona fontanna przypomina mi zamek lodowy.
Witam się po raz pierwszy w Twoim pięknym ogrodzie. Bardzo podobają mi się szerokie kadry, ukazujące mnóstwo kwiatów we wspaniałych kompozycjach. Ja też kocham kwiaty, w poprzednim ogrodzie miałam 41 odmian jeżówek. Teraz mam dużo mniej, ponieważ duża część nie przeżyła przeprowadzki. Będę zaglądać.
Witam serdecznie Fajna góra lodowa. Informuję, że rozmnożyłam pelargonie od Ciebie z sukcesem. 18 sadzonek wypuściło korzonki i trafiło do ziemi. Będzie różowy balkon
Nasz lodowy wulkan - fontanna w oczku działa cały czas. W największy mróz był zupełnie zasklepiony. Lodowa rzeźba wygląda jak nierozwinięty kwiat w którym już widać pręciki, każdy widzi co innego patrząc na tę samą rzecz i to się nazywa wyobraźnia. Ja bałabym się, że zamarznie pompka i się uszkodzi. Myślałam o Tobie bo właśnie ze dwa tygodnie temu wysiałam nasionka jeżówek i jeszcze nic nie wschodzi. Czy Ty wysiewałaś jeżówki, czy u Ciebie powschodziły?