Dobre i to Zakupy przyszłościowe We wszystkich gazetach ogrodniczych trąbią, żeby zimą zrobić przegląd narzędzi i dokonać wszystkich zakupów - proszę, jesteś gotowa!
Podoba mi się określenie "tłuste" W tej kategorii wygrywają niebieskie. Rozkwitły już wszystkie kwiaty, cały kwiatostan ma ponad 20cm długości - wieczorem obfocę.
Śliczne te hiacynty u Ciebie - jutro chyba wezmę łopatę i pójdę szukać mchu Super to wygląda
Jakbym miała szukać tego mchu po lesie, to już wolałabym go nie mieć wcale Na giełdzie cała paletka za 8zł. Do 4 doniczek zużyłam 1/4 tej paletki. Ale życzę Ci przyjemnego spacerku i owocnych poszukiwań
A kompozycje przepiękne. Już wiosnę czuć w powietrzu Jadę jutro do nowego ogrodniczego, może też zrobię sobie jakiś zakup
Aguś czuć wiosnę jak nie wiem co! Nie da się jej nie poczuć przez te hiacynty Kup sobie choć jednego hiacynta albo narcyzka - od razu humor się poprawia. Mam nadzieję, że pochwalisz się zakupami
Paczaj na nową "zabawkę" moich chłopców
nie no.....fura super
ja za wiele nie kupiłam. Z żywych kfiatków nic nie było
Kupiłam tylko nowy sekator i doniczkę. A...i Młodemu małe narzędzia
ja się zgadzam, chłopców w ogrodach najbardziej pociągają zabawki
A kompozycje przepiękne. Już wiosnę czuć w powietrzu Jadę jutro do nowego ogrodniczego, może też zrobię sobie jakiś zakup
Aguś czuć wiosnę jak nie wiem co! Nie da się jej nie poczuć przez te hiacynty Kup sobie choć jednego hiacynta albo narcyzka - od razu humor się poprawia. Mam nadzieję, że pochwalisz się zakupami
nie no.....fura super
ja się zgadzam, chłopców w ogrodach najbardziej pociągają zabawki
nie no.....fura super
Urszulla nie mam pojęcia czy farbowane, ale kupowałam je w minipączkach - kolor znałam od sprzedawcy na słowo. Tak czy siak - podobają mi się najbardziej i są dużo gęściejsze niż białe
pięknie wyglądają dekoracje i masz rację, zdjęcie nie oddaje tego kolorku! u mnie też pachnie jak w perfumerii!
o, nowy nabytek do koszenia! chyba w godzinkę się uwiniecie
No właśnie M. Ma taką nadzieję, że upora się z trawnikami w godzinkę zamiast pięciu. Zobaczymy. Najfajniejsze jest to, że wszyscy trzej chłopcy cieszą się jak nową zabawką
przewracam się o tej porze na drugi a nawet trzeci bok
no ale jak mus to mus...
Cały tydzień wstaję o 5.30. Madżenka zresztą też. Nasi M. pukali się palcem w czoła - bo kto to widział z własnej nieprzymuszonej woli w sobotę o tak barbarzyńskiej porze wstawać Ale czegóż się nie robi dla zakupów w TAKIM towarzystwie
Mój też by puknął się i mnie w czoło...na dodatek...
Ale myślę, że też bym to dla Was zrobiła raz!! no może dwa
Już się Gardenii nie mogę doczekać
Madziu, a dlaczego?
Ale co dlaczego Irenko??
tej Gardenii się nie możesz doczekać, jakieś plany zakupowe?
Aga, ja współczuję wszystkim co wcześnie muszą wstać!!
aaa Gardenii!! no nie mogę bo ciekawa jestem tego co tam zobaczę no i Was oczywiście!!! Mam nadzieję, że się nie rozczaruję hihiihh