Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Wieloszka"

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 08:46, 11 lut 2013

Do góry
wieloch napisał(a)

ja się zgadzam, chłopców w ogrodach najbardziej pociągają zabawki
no i ogrodniczki

No! Masz szczęście, ze dopisałeś to ostatnie
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 08:40, 11 lut 2013

Do góry
aga_pe napisał(a)

ja za wiele nie kupiłam. Z żywych kfiatków nic nie było
Kupiłam tylko nowy sekator i doniczkę. A...i Młodemu małe narzędzia

Dobre i to Zakupy przyszłościowe We wszystkich gazetach ogrodniczych trąbią, żeby zimą zrobić przegląd narzędzi i dokonać wszystkich zakupów - proszę, jesteś gotowa!
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 08:34, 11 lut 2013

Do góry
noemi napisał(a)
Fiu fiu ... jakie piękne kompozycje hiacyntowe .... ja się zgapiłam i przez to , że wszystkie już zakwitły nie mam w co je włożyć ... ale dzisiaj się tym zajmę ........... a nowy pojazd Chłopaków super !!! ... czekamy na zdjęcie w akcji ....

Piękne kompozycje hiacyntowe to Twoja zasługa - mówiłaś przecież tylko hiacynty i mech, więc grzecznie posłuchałam Lecę zobaczyć Twoje
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 08:32, 11 lut 2013

Do góry
Ginger napisał(a)
Traktorek jak talala !!!!!!!! Hiacynty superaśne niestety od zapachu głowa mnie boli więc na Ogrodowisku oglądam , ale mam narcyzy w domku i czekam też wiosennie

Na szczęście dla Ciebie narcyzki mają taki ledwo wyczuwalny zapach A od hiacyntów rzeczywiście głowa może rozboleć.
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 08:31, 11 lut 2013

Do góry
Lukas napisał(a)
hoho jakie sprzęcicho...pierwsza klasa.
Nie dziwię się, że im się podoba

Nawet mi się podoba Pomarańczowa na H. bardziej mi się podobała, ale na szczęście dla M. liczy się to co pod maską
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 08:29, 11 lut 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Czadowy traktor!!! Chyba chłopaki już ustalili dyżur w powożeniu na dwa lata z góry???

Wczoraj szaleli po podjeździe Młodszy nie dosięga nogą do pedału gazu, ale ponieważ to automat - jakoś powoli się toczył
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 08:26, 11 lut 2013

Do góry
monteverde napisał(a)

Urszulla nie mam pojęcia czy farbowane, ale kupowałam je w minipączkach - kolor znałam od sprzedawcy na słowo. Tak czy siak - podobają mi się najbardziej i są dużo gęściejsze niż białe

bardzo ładne "tłuste" i nie farbowane

Podoba mi się określenie "tłuste" W tej kategorii wygrywają niebieskie. Rozkwitły już wszystkie kwiaty, cały kwiatostan ma ponad 20cm długości - wieczorem obfocę.
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 08:23, 11 lut 2013

Do góry
JulkAd napisał(a)
Pozdrawiam wieczornie i sobotnio...autko super

Julita z racji poślizgu czasowego pozdrawiam już poniedziałkowo i miłego tygodnia Ci życzę
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 08:21, 11 lut 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Śliczne te hiacynty u Ciebie - jutro chyba wezmę łopatę i pójdę szukać mchu Super to wygląda

Jakbym miała szukać tego mchu po lesie, to już wolałabym go nie mieć wcale Na giełdzie cała paletka za 8zł. Do 4 doniczek zużyłam 1/4 tej paletki. Ale życzę Ci przyjemnego spacerku i owocnych poszukiwań
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 22:37, 10 lut 2013

Do góry
wieloch napisał(a)

Ale macie już, a to najważniejsze

A kompozycje przepiękne. Już wiosnę czuć w powietrzu Jadę jutro do nowego ogrodniczego, może też zrobię sobie jakiś zakup

Aguś czuć wiosnę jak nie wiem co! Nie da się jej nie poczuć przez te hiacynty Kup sobie choć jednego hiacynta albo narcyzka - od razu humor się poprawia. Mam nadzieję, że pochwalisz się zakupami

Paczaj na nową "zabawkę" moich chłopców

nie no.....fura super

no i ogrodniczki

hahahaha dobre!
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 22:34, 10 lut 2013

Do góry
aga_pe napisał(a)

A kompozycje przepiękne. Już wiosnę czuć w powietrzu Jadę jutro do nowego ogrodniczego, może też zrobię sobie jakiś zakup

Aguś czuć wiosnę jak nie wiem co! Nie da się jej nie poczuć przez te hiacynty Kup sobie choć jednego hiacynta albo narcyzka - od razu humor się poprawia. Mam nadzieję, że pochwalisz się zakupami

nie no.....fura super

no i ogrodniczki
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 21:05, 10 lut 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)

nie no.....fura super
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 01:09, 10 lut 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Urszulla nie mam pojęcia czy farbowane, ale kupowałam je w minipączkach - kolor znałam od sprzedawcy na słowo. Tak czy siak - podobają mi się najbardziej i są dużo gęściejsze niż białe

bardzo ładne "tłuste" i nie farbowane
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 01:07, 10 lut 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)

ale kosiareczka wypas pozdrawiam
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 19:24, 09 lut 2013

Do góry
aga_pe napisał(a)

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 19:16, 09 lut 2013

Do góry
anula_wn napisał(a)
Aga, dawno mnie nie było u Ciebie, a widzę, ze masz takie hiacynty jak ja u mnie pachnie jak nie wiem - cudne to jest
pozdrawiam przedwiosennie!

U mnie 8 hiacyntów w pełnym rozkwicie! Zapach - jak w Sephorze albo lepiej
Buziam przedwiosennie Anulka
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 19:12, 09 lut 2013

Do góry
Magda70 napisał(a)

aaa Gardenii!! no nie mogę bo ciekawa jestem tego co tam zobaczę no i Was oczywiście!!! Mam nadzieję, że się nie rozczaruję hihiihh

Magda, no fieszzzzzzzzzzz!!! Aż się zatchnęłam! Rozczarować? Nami???
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 19:11, 09 lut 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Aga ja sobie ciemnoniebieskie zostawiłam na deser czyli jeszcze w przechowalni

No widzisz mój plan był taki sam, ale nie wyszło Przynajmniej już wiem, jaki mam ciepły garaż
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 19:09, 09 lut 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)
pięknie wyglądają dekoracje i masz rację, zdjęcie nie oddaje tego kolorku! u mnie też pachnie jak w perfumerii!
o, nowy nabytek do koszenia! chyba w godzinkę się uwiniecie

No właśnie M. Ma taką nadzieję, że upora się z trawnikami w godzinkę zamiast pięciu. Zobaczymy. Najfajniejsze jest to, że wszyscy trzej chłopcy cieszą się jak nową zabawką
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 14:10, 09 lut 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)

przewracam się o tej porze na drugi a nawet trzeci bok
no ale jak mus to mus...

Cały tydzień wstaję o 5.30. Madżenka zresztą też. Nasi M. pukali się palcem w czoła - bo kto to widział z własnej nieprzymuszonej woli w sobotę o tak barbarzyńskiej porze wstawać Ale czegóż się nie robi dla zakupów w TAKIM towarzystwie

Mój też by puknął się i mnie w czoło...na dodatek...
Ale myślę, że też bym to dla Was zrobiła raz!! no może dwa
Już się Gardenii nie mogę doczekać

Madziu, a dlaczego?

Ale co dlaczego Irenko??

tej Gardenii się nie możesz doczekać, jakieś plany zakupowe?

Aga, ja współczuję wszystkim co wcześnie muszą wstać!!

aaa Gardenii!! no nie mogę bo ciekawa jestem tego co tam zobaczę no i Was oczywiście!!! Mam nadzieję, że się nie rozczaruję hihiihh
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies