Traktorek jak talala !!!!!!!! Hiacynty superaśne niestety od zapachu głowa mnie boli więc na Ogrodowisku oglądam , ale mam narcyzy w domku i czekam też wiosennie
Urszulla nie mam pojęcia czy farbowane, ale kupowałam je w minipączkach - kolor znałam od sprzedawcy na słowo. Tak czy siak - podobają mi się najbardziej i są dużo gęściejsze niż białe
Fiu fiu ... jakie piękne kompozycje hiacyntowe .... ja się zgapiłam i przez to , że wszystkie już zakwitły nie mam w co je włożyć ... ale dzisiaj się tym zajmę ........... a nowy pojazd Chłopaków super !!! ... czekamy na zdjęcie w akcji ....
A kompozycje przepiękne. Już wiosnę czuć w powietrzu Jadę jutro do nowego ogrodniczego, może też zrobię sobie jakiś zakup
Aguś czuć wiosnę jak nie wiem co! Nie da się jej nie poczuć przez te hiacynty Kup sobie choć jednego hiacynta albo narcyzka - od razu humor się poprawia. Mam nadzieję, że pochwalisz się zakupami
Paczaj na nową "zabawkę" moich chłopców
nie no.....fura super
ja za wiele nie kupiłam. Z żywych kfiatków nic nie było
Kupiłam tylko nowy sekator i doniczkę. A...i Młodemu małe narzędzia
A kompozycje przepiękne. Już wiosnę czuć w powietrzu Jadę jutro do nowego ogrodniczego, może też zrobię sobie jakiś zakup
Aguś czuć wiosnę jak nie wiem co! Nie da się jej nie poczuć przez te hiacynty Kup sobie choć jednego hiacynta albo narcyzka - od razu humor się poprawia. Mam nadzieję, że pochwalisz się zakupami
nie no.....fura super
ja się zgadzam, chłopców w ogrodach najbardziej pociągają zabawki
nie no.....fura super
ja się zgadzam, chłopców w ogrodach najbardziej pociągają zabawki
Śliczne te hiacynty u Ciebie - jutro chyba wezmę łopatę i pójdę szukać mchu Super to wygląda
Jakbym miała szukać tego mchu po lesie, to już wolałabym go nie mieć wcale Na giełdzie cała paletka za 8zł. Do 4 doniczek zużyłam 1/4 tej paletki. Ale życzę Ci przyjemnego spacerku i owocnych poszukiwań