Dzięki - kupiona Niestety nie u p.S. bo nie miał odpowiedniej, ale dzięki za pomoc M. zaoszczędzi teraz mnóstwo czasu na koszeniu ponad 20 arów trawnika
Jak się wchodzi do domu zapach hiacyntów aż uderza - bardzo intensywny. Myślałam że M. będzie marudził, bo nie znosi odświeżaczy powietrza, a hiacynty pachną jak kilka takich odświeżaczy na raz O dziwo - nawet mu się podoba
Urszulla nie mam pojęcia czy farbowane, ale kupowałam je w minipączkach - kolor znałam od sprzedawcy na słowo. Tak czy siak - podobają mi się najbardziej i są dużo gęściejsze niż białe
pięknie wyglądają dekoracje i masz rację, zdjęcie nie oddaje tego kolorku! u mnie też pachnie jak w perfumerii!
o, nowy nabytek do koszenia! chyba w godzinkę się uwiniecie
przewracam się o tej porze na drugi a nawet trzeci bok
no ale jak mus to mus...
Cały tydzień wstaję o 5.30. Madżenka zresztą też. Nasi M. pukali się palcem w czoła - bo kto to widział z własnej nieprzymuszonej woli w sobotę o tak barbarzyńskiej porze wstawać Ale czegóż się nie robi dla zakupów w TAKIM towarzystwie
Mój też by puknął się i mnie w czoło...na dodatek...
Ale myślę, że też bym to dla Was zrobiła raz!! no może dwa
Już się Gardenii nie mogę doczekać
Madziu, a dlaczego?
Ale co dlaczego Irenko??
tej Gardenii się nie możesz doczekać, jakieś plany zakupowe?
Aga, ja współczuję wszystkim co wcześnie muszą wstać!!
aaa Gardenii!! no nie mogę bo ciekawa jestem tego co tam zobaczę no i Was oczywiście!!! Mam nadzieję, że się nie rozczaruję hihiihh