wspomniana publikacja....
sliczny ten przebarwiony szpalerek nie pamietam...czy to umbraculifery czy cos innego ?
Aniu cudny masz ogród czytam wszystko od początku jestem na 1110 stronie. I powoli brnę do przodu. Ale wykonałaś kawał dobrej roboty.
No kochana, gratuluję publikacji w Moim Pięknym Ogrodzie . Dobrze rozpoznałam? To Twój ogród, prawda?
Coś cichutko tu ostatnio. Pozdrowienia zostawiam
Oj, nie byłam długo u Ciebie. Ale teraz już jestem na bieżąco.
Zaglądasz do ogrodu? Ja tylko przez okno
Karolino a no konkurs w MPO Magda jesień może polubię jak ogród dojrzeje i bardziej pokaże swoje uroki, teraz to taki szuanie kadrów na zdjęcia, w całości kiepsko Prac podjazdowych się boję. Kasiu dziękuję bardzo
czywiście BEGONIE z bergeniami to przejęzyczenie albo tel mi zmienił
Ja tak przechowywałam w zeszłym roku, normalnie w doniczkach na parapecie w garażu. W tym roku wywaliłam, kupię sobie kwitnące
Zaglądam, i pozdrawiam Ja swoje kosmosy czekoladowe wykopałam, miały małe bulwy podłużne, będę próbować je przechować w garażu w donicy przysypane ziemią lekko wilgotną, tak jak dalie.
Ja też liczę, że jeszcze się ociepli. Nie sadziłam jeszcze cebul. Nie zdążyłam. Ana, wycięłaś bergenię, czy begonie? Bo jak bergenię - to czemu ?
na parę, tak.... tylko czasu na posadzenie mi brak, liczę że to tylko takie strachy na lachy i będzie jeszcze w miarę ciepło i zdążę... Dzisiaj wycięłam kosmosy i bergenie