Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Pszczelarnia 12:31, 28 paź 2015

A to ja swoją (Pissardi) też przytnę. Ładne okazy kupiłeś. A pręt fi 12 to szedł w korytarze?

ana_art 13:19, 28 paź 2015

Łukasz gratuluję wyróżnienia
popcorn 17:18, 28 paź 2015

ja cie.. przeczytałam wypróżnienia
popcorn 17:20, 28 paź 2015

Cofnęłam się trochę, pocmokałam, pięknie masz
Luki 19:01, 28 paź 2015

Aniu tak na prawdę ogrodniczkowania na ten rok mam serdecznie dość tym bardziej, że nie wszystko jest robione z takim tempem jakie ja chciałbym sobie narzucić W ogrodzie brakuje mi czerwieni jesiennej, same brązy i żółcie.

Kasiu pewnie, że pamiętam, a czasu mam nawet za dużo

Ewelino no jak o niczym ja z natury jestem bardzo marudny i wybredny, ale co zrobić taki paskudny charakter

Ewo koniecznie przytnij, pięknie się zagęści

Aneto jak na wysłanie zgłoszenie 3 minuty przed końcem terminu jestem ogromnie zadowolony bo wiem, że mój ogród to chłystek przy wielu innych i cieszę się, że w końcu wygrywają porządne ogrody takie jak Twój

Karolino dziękuje bardzo, a z 'tymi sprawami' u mnie w porządku
popcorn 19:27, 28 paź 2015

a o czym mowa, jaki konkurs?
Magda70 19:32, 28 paź 2015

Luki napisał(a)
Nie lubiłem jesieni i nie polubię, przymrozki niszczą to co ładne, a pracy w ogrodzie tylko przybywa, sprzątanie itd. Cebulowe trzeba posadzić, a tego też nie znoszę, ale później szkoda wiosną, więc posadzić trzeba Jesienne kolory mnie nie kręcą jedynie na zdjęciach ładnie wychodzą. Szczerze mówiąc to od jesieni wolę zimę.

Pomarudziłem sobie i od razu lżej, posprzątałem trochę dzisiaj, posadziłem większość cebulowych, a z główkowatymi, szafirkami, tulipanami, liliami było tego dzisiaj kilkaset. Zostały mi tylko białe narcyzy, ale już nigdzie nie wepchnę, więc pójdą do siostry.
Teraz troszkę zdjęć jesieni z pięknego słonecznego dnia.

Dla tych co narzekają, że mają jakieś 'druty' nad działką, u mnie można by trolejbus puścić . Pissardi na zdjęciu.

Migawki z przerobionej rabaty.

O jaka maruda

A ja lubię jesień...zwlaszcza taką jak pokazujesz na fotkach... a i wieczory jesienne lubię bo mogę bezkarnie w fotelu posiedzieć

Podjazd też bym zmienila u siebie...ale wiosną chyba nie dam rady...
kasiek 19:40, 28 paź 2015

Ja tez gratuluje - idziesz jak burza - brawo!
Luki 20:12, 28 paź 2015

Dzisiaj miałem małą sesje jesienną tyle, że z modelem. Trzeba było wykorzystać ładną stertę liści bo poszły później w worki

No i by coś pozostało w poście
Luki 20:14, 28 paź 2015

Karolino a no konkurs w MPO

Magda jesień może polubię jak ogród dojrzeje i bardziej pokaże swoje uroki, teraz to taki szuanie kadrów na zdjęcia, w całości kiepsko
Prac podjazdowych się boję.

Kasiu dziękuję bardzo