Izabelko, nie moje . Link zamieściła forumowiczka w "dwóch ogrodach" Wykonawczyni ma na imię Anna Też mi się podobają, i może na coś podobnego się "szarpnę"? Ale Ty masz zdolności w rękach, to pewnie Tobie to prędzej wyjdzie, z pomocą maszyny.
Rozweselam pochmurny widok za oknem-tulipanek od Wioletki, ciekawe czy przeżył moją zimę?
Piękne, bardzo mi się podobają. Mam pytania: czy one bardzo się rozrastają, tzn. czy dużo miejsca mi trzeba zarezerwować, aby swobodnie rosły i czy się pokładają? I jeszcze pytanie o żurawki na tym zdjęciu. Jaka to odmiana?
dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam
Filomeno, chciałam się przywitać i podziękować za to, że możemy podziwiać Twój cudowny ogród. To bardzo pomaga na zimową chandrę.
Mam też pytanie - co to za krzew koło migdałka?
Witam serdecznie w moim jeszcze zimowy ogrodzie, ale jeszcze chwila jeszcze momencik
Bardzo dziękuję za wszystkie serdeczności
Uwielbiam prace w ogrodzie i jak się na coś uprę to nie ma zmiłuj. W zeszłym sezonie zrobiliśmy większą część tej najbrudniejszej roboty, teraz zostało pokończyć murki, płoty i skupić się na kompozycjach kwiatowych na rabatach. Stale coś zmieniam i przesadzam i właśnie za tym tęsknię najbardziej
Fotografowanie bardzo lubię , gdybym teraz wybierała zawód to chyba właśnie zostałabym fotografem, a może architektem albo ogrodnikiem