Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Przedziwny Ogród

Przedziwny Ogród

beamilusia 11:40, 17 mar 2018

Piękny ogród, Agatko, stworzyłaś. Ścieżki wiją się między kolorowymi rabatami. Za zakrętami pojawiają się cudowne, tajemnicze miejsca. Metalowe, artystyczne elementy sprawiły, że Twój ogród jest niepowtarzalny i nie do skopiowania.
AgataM 12:49, 17 mar 2018

beamilusia napisał(a)
Piękny ogród, Agatko, stworzyłaś. Ścieżki wiją się między kolorowymi rabatami. Za zakrętami pojawiają się cudowne, tajemnicze miejsca. Metalowe, artystyczne elementy sprawiły, że Twój ogród jest niepowtarzalny i nie do skopiowania.

Witaj BeatkoJest mi bardzo miło, że mnie odwiedziłaś.
Właśnie taki był mój zamiar w tworzeniu ogrodu.... Wijące się ścieżki prowadzące do...., wzdłuż nich dużo kwiatów i krzewów. Metalowe dekoracje... - to tak wyszło spontanicznie Ale ogród jeszcze nie jest skończony... Pozdrawiam gorąco
AgataM 14:15, 17 mar 2018

Takie róże kupiłam w B-ce. Co o nich sądzicie?

AgataM 14:17, 17 mar 2018

jolanka 14:27, 17 mar 2018

Mam Casanovę, uwielbiam ją
Nie wiem jakiej jakości są sadzonki, więc trudno powiedzieć jak będą rosły. Jeśli są woskowane i zafoliowane to nie trzymaj ich za długo w takim stanie bo splesnieja Wiem co mówię bo tam niestety zrobiłam
Lepiej do doniczek jeśli aura nie pozwoli inaczej
AgataM 14:54, 17 mar 2018

jolanka napisał(a)
Mam Casanovę, uwielbiam ją
Nie wiem jakiej jakości są sadzonki, więc trudno powiedzieć jak będą rosły. Jeśli są woskowane i zafoliowane to nie trzymaj ich za długo w takim stanie bo splesnieja Wiem co mówię bo tam niestety zrobiłam
Lepiej do doniczek jeśli aura nie pozwoli inaczej

Sadzonki są ładne i ciężkie. Grube 3-4 pędy. Są woskowane, ale nie wszystkie... Dziękuję Ci za radę. W poniedziałek będą w donicach
AgataM 16:34, 17 mar 2018

I jeszcze takie rzeczy kupiłam...

gosika67 16:46, 17 mar 2018

A gdzie te kamyki kupiłaś?
W Biedrze kupowałam róże, rosną u mnie żadna się nie zmarnowała, najwięcej jestem zadowolona z Chopina, kupowałam też powojniki i budleje w ub.r., jeszcze żylistka, oj dużo rzeczy tam kupowałam, sekatory, ramki, pierdoły, cebulki, nasiona.
kitek81 17:07, 17 mar 2018

róż w Biedrze nie kupowałam, u mnie w mieście Biedre otworzyli po 2 m-cach remontu i coś tam z ogrodowych rzucili, ale jeszcze chyba nie wszystko, róże były tylko te w woreczkach foliowych, a w kartonikach to może z 5 szt, więc mały wybór
AgataM 17:10, 17 mar 2018

gosika67 napisał(a)
A gdzie te kamyki kupiłaś?
W Biedrze kupowałam róże, rosną u mnie żadna się nie zmarnowała, najwięcej jestem zadowolona z Chopina, kupowałam też powojniki i budleje w ub.r., jeszcze żylistka, oj dużo rzeczy tam kupowałam, sekatory, ramki, pierdoły, cebulki, nasiona.

Kamyki w różnych miejscach kupowałam. W hurtowni ze sztucznymi kwiatami i okolicznościowymi dekoracjami ( tam tez kupiłam ptaszki), w sklepach - wszystko po 4 zł i w sklepie zoologicznym