Izabelko, nie moje . Link zamieściła forumowiczka w "dwóch ogrodach" Wykonawczyni ma na imię Anna Też mi się podobają, i może na coś podobnego się "szarpnę"? Ale Ty masz zdolności w rękach, to pewnie Tobie to prędzej wyjdzie, z pomocą maszyny.
Rozweselam pochmurny widok za oknem-tulipanek od Wioletki, ciekawe czy przeżył moją zimę?
Piękne, bardzo mi się podobają. Mam pytania: czy one bardzo się rozrastają, tzn. czy dużo miejsca mi trzeba zarezerwować, aby swobodnie rosły i czy się pokładają? I jeszcze pytanie o żurawki na tym zdjęciu. Jaka to odmiana?
dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam
Filomeno, chciałam się przywitać i podziękować za to, że możemy podziwiać Twój cudowny ogród. To bardzo pomaga na zimową chandrę.
Mam też pytanie - co to za krzew koło migdałka?
Witam serdecznie w moim jeszcze zimowy ogrodzie, ale jeszcze chwila jeszcze momencik
Bardzo dziękuję za wszystkie serdeczności
Uwielbiam prace w ogrodzie i jak się na coś uprę to nie ma zmiłuj. W zeszłym sezonie zrobiliśmy większą część tej najbrudniejszej roboty, teraz zostało pokończyć murki, płoty i skupić się na kompozycjach kwiatowych na rabatach. Stale coś zmieniam i przesadzam i właśnie za tym tęsknię najbardziej
Fotografowanie bardzo lubię , gdybym teraz wybierała zawód to chyba właśnie zostałabym fotografem, a może architektem albo ogrodnikiem
Aniu mnie też zachwyciła
Teraz szukam gdzie takową kupić bez dewastacji portfela
W ogrodzie już czuć wiosnę mimo dzisiejszych -5...
Szkoda, że śnieg się stopił, bo hiacynty są już 5cm nad ziemią. Boję się, że je zmrozi
Marzenia są konieczne, bez nich życie nie ma sensu. Nie wiem co będzie, ale to one mnie trzymają przy życiu