Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 14:08, 17 mar 2018

GorAna napisał(a)
Bożenko, samych pogodnych i radosnych dni, wśród świergolenia ptaków
Pozdrawiam serdecznie

Aniu serdeczne dzieki.
Bogdzia 14:09, 17 mar 2018

Mariposa napisał(a)
Bożenko, Twój ogród zachwyca o każdej porze roku, dziękuję, że mogłam go zobaczyć! Było super, oby udało się częściej spotkać!

To ja się cieszę że przyjechałas ale wiem ze Ci narobiłam kłopotu tym grudnikiem i jest mi strasznie głupio.
Bogdzia 14:16, 17 mar 2018

Milka napisał(a)
Nic nie poradzisz na aurę.
Miałam cudnie kwitnace ciemierniki, cały szpaler, do cna kwiatki zmrozilo, moze za rok bedzie lepiej, choc co rok ta wiosna coraz gorsza. Najpiękniejsza była w 2015. Juz widzę, ze cześć róż po lutowych mrozach ma czarne gałązki, trzeba bedzie nisko ciąć, reszta w praniu wyjdzie. U nas -7 zapowiadają, a co będzie , zobaczymy, sciskam

Masz rację 2015 r był super, mam zapisane ze najniższa temperatura u mnie nie przekroczyła -10 stopni, później nie było przymrozków na ogrodników i rok był ciepły ale w normalnych granicach , następny to juz była afrykańska susza, przynajmniej u mnie.
U mnie dzis rano o godz 6 było -8,5 stonia a nastepna noc będzie gorsza. Cieszyłam sie ze spadł śnieg ale niestety cały dzień świeci słońce i śnieg topnieje, jest dużo niższy, ręce opadają.

Bogdzia 14:16, 17 mar 2018

Margerytka40 napisał(a)
Bogdziu jak tam ,nie zasypało Was?

Popadało i strasznie wiało ale jak pisałam topnieje i to mnie martwi.
Bogdzia 14:20, 17 mar 2018

paniprzyroda napisał(a)
Bożenko, u mnie -7 bez grama śniegu.

U mnie było -6,5 stopnia i 10-15 cm śniegu ale dzis będzie gorzej bo śnieg topnieje a mróz ma byc gorszy. -7 stopni bez sniegu nic dobrego nie wróży.

Kasya 14:23, 17 mar 2018

Sporo śniegu spadło, tak szybko nie stopnieje...
Waclaw 18:08, 17 mar 2018

Bogdzia napisał(a)

Masz rację 2015 r był super, mam zapisane ze najniższa temperatura u mnie nie przekroczyła -10 stopni, później nie było przymrozków na ogrodników i rok był ciepły ale w normalnych granicach , następny to juz była afrykańska susza, przynajmniej u mnie.
U mnie dzis rano o godz 6 było -8,5 stonia a nastepna noc będzie gorsza. Cieszyłam sie ze spadł śnieg ale niestety cały dzień świeci słońce i śnieg topnieje, jest dużo niższy, ręce opadają.

Zima ma swoje uroki
Piękne fotografie
Urszulla 18:43, 17 mar 2018

Masz i tak dużo śniegu. U mnie popruszone, czekam na jutrzejsze opady. Sikoreczka wypasiona
sylwia_slomc... 19:15, 17 mar 2018

Kurcze spore te mrozy masz
Pomożesz w sprawie ptaszków u mnie , bo mam dużo "chyba"
Bogdzia 09:58, 18 mar 2018

Kasya napisał(a)
Sporo śniegu spadło, tak szybko nie stopnieje...

Snieg jeszcze jest ale mróz był duży , o szóstej rano -13 stopni a mnie w czwartek wieczorem wysłali paczkę z liliami i leży pewnie gdzies w samochodzie na tym mrozie, w poniedziałek jak przywiozą to po czterech nocach na mrozie tylko do śmieci sie bedą nadawały. Więcej u faceta nie kupię bo mróz zapowiadali a on wysyła pod koniec tygodnia.