Gosiu szkoda tylko zdjęć z komputera, część odzyskałam, ale nie wszystkie.
a teraz uprzedzali mnie że żaden nowy komputer nie wytrzyma tyle lat co mój stary.
Tak jest z każdym sprzętem czy samochodem nowo zakupionym, działa tyle lat na ile ma gwarancję.
Hortensja together
Posadzilam 3 kolumnowe jablonie. Musielismy sciac normalna jablonke i trzeba bylo posadzic cos w zamian Zobaczymy, co z nich bedzie.
Hortensie bloomstar
I jeszcze raz paz krolowej
Jesiennie, z konca pazdziernika
Ekran z buka i kostka z graba, sadzone z golym korzeniem wiosna, przyjely sie.
Mini odmiana budlei.Kwitnie calutkie lato.
Fantasia
Zywoplot z laurowisni Genolia.Rosnie szybko.Mozna ciac mocno. Nie przemarza, pomimo -23 stopni w zimie. W tym roku w koncu sie odgrodze od ulicy.
Mialam w tym roku znow pazia krolowej na warzywniaku.Poczwarki sa u mnie na balkonie, w domku z siatki. W maju przeobraza sie w motyle. U nas niestety na liscie zagrozonych gatunkow.
Posadzilam nowa odmiane jagody. Mam od 6 lat 3 krzaki i bardzo duze zbiory, zero chorob. Bardzo polecam. Wczesniej zrobilam kwasny kompost, ktory wymieszalam z ziemia na azalii.
Podobno najbardziej szkodzi (zdrowiu) samo życie i to w takim stopniu że raczej tego się nie przeżywa
popieram eko ale nie dajmy się zwariować
a za oknem prószy bajkowy śnieżek taki jak w czasach gdy w rodzinnych Ziębicach z chłopakami zaczepialiśmy się specjalnymi haczykami do przyczepy traktorów i na łyżwach śmigało się po zaśnieżonych ulicach, wariant z saniami był bardziej ryzykowny bo bat woźnicy śmigał ostro